Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal va debuta pe teren propriu în noul campionat. PROGRAMUL TURULUI pentru zălăuani


La fel ca şi în stagiunea trecută, gruparea de sub Meseş va juca primul meci în faţa propriilor suporteri, tot cu Explorări Baia Mare


Deşi mai sunt patru luni până la startul campionatului 2018 – 2019 din Divizia A1, deja a fost stabilit programul competiţional. Tragerea la sorţi a ţintarului a avut loc la finalul săptămânii trecute, în cadrul evenimentului “Voleiul românesc – prezent şi viitor” de la Blaj, unde au participat oficialii Federaţiei Române de Volei, cât şi conducătorii  echipelor din Divizia A1, masculin şi feminin.

La fel ca şi anul trecut, Volei Municipal Zalău va juca pe teren propriu în prima etapă, adversară urmând a fi tot Explorări Baia Mare. Primul meci mai greu va avea loc chiar în etapa a II-a, când formaţia zălăuană se va deplasa în Bănie, pentru confruntarea cu SCMU Craiova, o grupare care se anunţă o candidată la primele locuri în stagiunea următoare.

După meciul de la Craiova, pentru formaţia antrenată de Nikolay Jeliazkov vor urma două jocuri pe teren propriu cu Universitatea Cluj (etapa a III-a) şi VCM Piatra Neamţ (etapa a IV-a), urmând ca în etapa a V-a, Zalăul să se deplaseze la Unirea Dej.

Confruntarea cu vicecampioana Arcada Galaţi va avea loc în etapa a VI-a, la Zalău, în timp ce duelul cu campioana Tricolorul Ploieşti se va disputa în ultima etapă a turului, la Ploieşti.

Sezonul 2018 – 2019 din Divizia A1 va începe pe 13 octombrie, iar formatul campionatul va fi la fel ca şi în stagiunea trecută.

După disputarea turului şi a returului, primele şase clasate se califică în faza superioară a campionatului, unde vor mai fi programate 10 etape (tur şi retur), în timp ce formaţiile clasate pe locurile 7 – 12 vor juca tot un mini-campionat cu 10 etape (tur şi retur) pentru evitarea ultimelor două locuri retrogradabile.

Să mai spunem că ediţia 2018 – 2019 se va termina mai târziu faţă de stagiunea trecută, ultima rundă din play-off şi play-out fiind programată pe 14 mai 2019.

 

Prima etapă se dispută în 13 octombrie, după programul:

SCMU Craiova – “U” Cluj

Volei Municipal Zalău – Explorări Baia Mare

VCM Piatra Neamţ – Tricolorul Ploieşti

Unirea Dej – Steaua Bucureşti

Arcada Galaţi – CSM Câmpia Turzii

CSM Bucureşti – Dinamo Bucureşti

 

Programul meciurilor din tur pentru Volei Municipal Zalău:

Etapa I: CSVM Zalău – Explorări Baia Mare

Etapa a II-a: SCMU Craiova – CSVM Zalău

Etapa a III-a: CSVM Zalău – “U” Cluj

Etapa a IV-a: CSVM Zalău – VCM Piatra Neamţ

Etapa a V-a: Unirea Dej – CSVM Zalău

Etapa a VI-a: CSVM Zalău – Arcada Galaţi

Etapa a VII-a: CSM Bucureşti – CSVM Zalău

Etapa a VIII-a: CSVM Zalău – Dinamo

Etapa a IX-a: CSM Câmpia Turzii – CSVM Zalău

Etapa a X-a: CSVM Zalău – Steaua Bucureşti

Etapa a XI-a: Tricolorul Ploieşti – CSVM Zalău

648 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1