Connect with us

FOTBAL

Ciprian Roja, după victoria cu Dumbrava Gîlgău: “La 4 – 4 am tremurat pe bancă”. FOTO şi VIDEO de la DERBY


Antrenorul celor de la Rapid Jibou a avut ceva emoţii pe finalul partidei de pe “Gîlgău Arena”, după ce echipa sa a fost egalată la 4, după ce a avut avantaj de trei goluri. Totul s-a terminat cu bine pentru jibouani, odată cu golul victoriei înscris de Raul Brînduşe în finalul partidei


La fel ca şi în sezonul trecut, lupta la titlu judeţean s-a dus până în ultima etapă. Cu şanse minime de a mai cuceri campionatul, după înfrângerea cu Unirea Mirşid, Rapid Jibou a avut o tresărire de orgoliu în diputat de pe Gîlgău Arena cu Dumbrava Gîlgău şi a fost dornică să demonstreze că este echipa mai bună.

În minutul 20, Claudiu Cornaci a fost elimiat de la gazde, iar jibouanii au profitat din plin de acest fapt. Astfel, până la pauză, Rapid a avut avantaj de trei goluri, scor 4 – 1. Totuşi, după pauză, Dumbrava a fost foarte aproape de o surpriză şi a egalat la 4. Apele s-au liniştit în momentul în care Raul Brînduşe a marcat pentru 5 – 4 în finalul meciului.

Ciprian Roja, antrenorul grupării din Jibou consideră că per total, Rapid Jibou a fost echipa mai bună şi a câştigat pe merit.

“Clar. Prima repriză a fost a noastră. În repriza secundă, Dumbrava a riscat şi cu două-trei greşeli ale noastre gazdele au egalat. Am ratat foarte mult, eu am numărat şapte ocazii clare, dintre care vreo două-trei au fost cu poarta goală. La 4 – 4 am tremurat pe bancă. Până la urmă am câştigat pe merit şi Rapid Jibou a fost echipa mai bună din acest sezon. Deşi în iarnă am pierdut cinci jucători importanţi, în campionat am câştigat 12 meciuri şi am pierdut unul singur, dar unul decisiv, cel cu Mirşidul. E ciudat să termini aşa sezonul. În vară, dacă se doreşte promovarea, avem nevoie de trei-patru jucători cu experienţă”, a declarat Ciprian Roja, pentru Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL