Connect with us

LIGA I

Adrian Dregan, cel mai bun jucător la Campionatul Regional de la Arad!


Jucătorul celor de la Autovip a fost declarat cel mai bun jucător al întrecerii rezervate echipelor din Nord-Vest, fiind de asemenea şi golgheterul competiţiei


Sălajul a dominat Campionatul Regional de la Arad, iar finala a fost una sălăjeană, între Autovip şi Dia Guard Divino, care a fost câştigată de către formaţia şimleuană.Şi cel mai bun jucător al întrecerii rezervate echipelor din Nord-Vest a fost tot din Sălaj.

Este vorba de experimentatul Adrian Dregan de la Autovip, care pe lângă titlul de cel mai bun jucător la Campionatul Regional, a fost şi golgheterul competiţiei, cu 18 goluri. Pe lângă distincţia primită de Adrian Dregan, Sălajul a mai avut un jucător cu un premiu special.

Astfel, Toth Karoly, cel mai experimentat jucător de la Dia Guard Divino a primit premiul fair-play din partea organizatorilor. De precizat că “Kory” a făcut parte din prima echipă naţională a României, care a participat la ediţia inaugurală a Campionatului European din Slovacia, desfăşurat în anul 2010. În cariera sa de la minifotbal, jucătorul sălăjean a fost campion naţional cu Macrogrup, dar şi câştigător al Cupei României cu Cipricom.

“Ne-am aşteptat să ieşim din grupă, iar acesta a fost primul obiectiv. Apoi am văzut că putem mai mult şi am reuşit o mare performanţă, în condiţiile în care nimeni nu ne dădea nicio şansă. Practic şi când am ajuns în sferturi, toată lumea îşi dorea să dea peste noi şi mulţi spuneau că suntem cea mai accesibilă echipă. Unitatea grupului a făcut diferenţa şi ne bucurăm că pentru a doua oară am devenit campioni regionali. Toţi jucătorii au jucat foarte bine la această competiţie şi s-au dăruit, iar această realizare ne dă speranţe pentru Campionatul Naţional de la Alba Iulia. Mă bucur că am făcut un turneu reuşit şi am fost declarat cel mai bun jucător, dar fără ajutorul colegilor nu puteam reuşi acest lucru. A contat foarte mult faptul că toată echipa a jucat extraordinar. În finală am reuşit să învingem Dia Guard Divino, dar vreau să spun că şi nouă ne-au lipsit câţiva jucători importanţi. Oboseală a fost la ambele echipe, dar ambiţia a făcut diferenţa”, a declarat Adrian Dregan, pentru Sportul Sălăjean.

1753 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I