Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca – manager Dumbrava Gîlgău: “Jiboul nu avea nicio şansă cu noi, dacă nu primeam acel roşu”


Tehnicianul grupării din comuna Bălan consideră că acel cartonaş roşu primit de Claudiu Cornaci în minutul 20 a contribuit decisiv la stabilirea rezultatului final, însă nu îl consideră pe experimentatul fundaş drept principalul vinovat


Supărare mare la Gîlgău-Almaşului, acolo unde Dumbrava Gîlgău a ratat şansa de a deveni pentru a doua oară în istorie campioană în judeţul Sălaj. Gruparea antrenată de Marius Paşca avea nevoie de o victorie în ultima etapă, pe teren propriu, cu Rapid Jibou, pentru a-şi apăra trofeul cucerit anul trecut.

N-a fost să fie, iar meciul cu jibouanii a început foarte prost pentru gazde, Claudiu Cornaci fiind eliminat încă din minutul 20. În aceste condiţii, Rapid s-a distanţat la trei goluri diferenţă până la pauză, scor 1 – 4. După revenirea de la cabine, băieţii lui Marius Paşca au avut o reacţie fantastică şi au reuşit să egaleze la 4, deşi erau în inferioritate numerică.

Totuşi, spre supărarea gazdelor, Raul Brînduşe a închis tabela cu câteva minute înainte de final, stabilind scorul final 4 – 5. O victorie de moral pentru jiboaunii, în timp ce în tabăra Dumbravei Gîlgău s-a instaurat o supărare mare, având în vedere că elevii lui Marius Paşca au fost la mâna lor şi nu au reuşit să pună mâna pe marele trofeu.

După jocul cu jiouanii, Marius Paşca consideră că acel cartonaş roşu a avut un rol important în desfăşurarea jocului, însă a remarcat şi multitudinea de erori din defensivă comise în prima parte.

“Jiboul nu avea nicio şansă dacă nu primeam acel roşu din minutul 20. Sincer, nu m-am aşteptam la gafa aceasta a lui Cornaci, care în acest retur ne-a ajutat foarte mult. Nu pot să spun că am ratat victoria din cauza lui, dar e greu să întorci în 10 oameni de la 1 – 4. În 11, clar câştigam. Nu am ce să le reproşez băieţilor pentru repriza secundă. În prima repriză, însă, am făcut greşeli enorme. Dintre cele cinci goluri, trei au fost cadouri de la noi. Şi după goluri, trebuia să ne regrupăm şi aşa puteam câştiga. Îmi pare rău că munca de un an s-a dus pe apa sâmbetei şi am ratat titlul pe mâna noastră. Acum, trebuie să felicităm adversara, dar şi noua campioană a Sălajului. Succes la baraj. Am văzut echipa din Turda la duelul cu Olimpia Gherla şi nimic nu e imposibil. Clujenii sunt buni, ştiu cu mingea şi au pregătire fizică, dar cu o formaţie disciplinată din punct de vedere tactic, există şanse la promovare. Mulţumesc sponsorilor, Primăriei şi Consiliului Local, în special primarului Isaia Maghiar, pentru condiţiile oferite de-a lungul sezonului. Nu în ultimul rând galeriei, care de departe este cea mai frumoasă din tot Sălajul!”, a declarat Marius Paşca, pentru Sportul Sălăjean.

2287 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Nusfalau

    13 June 2018 at 14:32

    Dumnezeu nu doarme dl Pasca, ati primit ce meritati pt ca ati umblat la arbitri si ati apelat la tot felul de lucruri, ati promis bani unor jucatori sa nu mearga la Jibou sa fiti sigur ca o sa aveti meci usor cu ei. Dar surpriza, Paul Unimatan nu este Puscas Bogdan sa va faca jocurile, oricum Rapid Jibou va batut in ultimele jocuri. Bravo Jibou, rusine dl Pasca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL