Connect with us

HANDBAL

Naţionala de handbal feminin şi-a aflat adversarii de la Campionatul European. COMPONENŢA GRUPELOR


România face parte din Grupa D, alături de Germania, Cehia şi Norvegia


Naţionala de handbal feminin a avut un parcurs bun în preliminariile Campionatului European, pe care le-a încheiat pe primul loc într-o grupă din care au mai făcut parte Rusia, Austria şi Portugalia. În urma clasării în grupă, România a făcut parte din urna a doua la tragerea la sorţi pentru grupele Campionatului European, iar ieri şi-a aflat adversarii de la turneul din Franţa.

Reprezentativa ţării noastre face parte din Grupa D, alături de Norvegia, Cehia şi Germania şi la prima vedere pare o grupă destul de accesibilă. Adversarul cel mai greu este fără doar şi poate Norvegia, în timp de Germania şi Cehia sunt două selecţionate în faţa cărora, “tricolorele” sunt favorite.

La ultimul Campionat Mondial, România a fost eliminată în optimi de către Cehia, iar acum va avea şansa revanşei, în timp ce cu Germania, selecţionata ţării noastre s-a duelat la Campionatul European din 2016 şi a câştigat cu 23 – 22 meciul pentru locurile 5 – 6. Meciurile din grupa României vor avea loc la Brest. Să mai spunem că din fiecare grupă se vor califica mai departe primele trei  clasate. Grupa României se va împerechea mai departe cu cea din care fac parte Ungaria, Spania, Olanda şi Croaţia, iar grupa principală se va disputa la Nancy.


Componenţa grupelor de la Campionatul European:

GRUPA A (Nantes): Danemarca, Serbia, Suedia, Polonia

GRUPA B (Nancy): Franţa, Muntenegru, Rusia, Slovenia

GRUPA C (Montbéliard): Ungaria, Spania, Olanda, Croaţia

GRUPA D (Brest): Norvegia, România, Germania, Cehia


 

852 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL