Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. Unirea Mirşid câştigă cu Buciumi şi este pentru a doua oară campioană judeţeană în ultimii trei ani


Gruparea antrenată de Mihai Bode a reuşit să câştige un nou titlu judeţean, după victoria obţinută duminică, pe teren propriu cu Cetatea Buciumi, profitând la maxim de rezultatul de pe “Gîlgău Arena” dintre Dumbrava Gîlgău şi Rapid Jibou


S-a mai terminat un sezon din Liga a IV-a. După o luptă foarte strânsă purtată în trei, între Dumbrava Gîlgău, Unirea Mirşid şi Rapid Jibou, câştig de cauză a avut gruparea antrenată de Mihai Bode.

Lupta pentru titlul judeţean s-a dat până în ultima etapă, atunci când Dumbrava Gîlgău a întâlnit Rapid Jibou, iar Unirea Mirşid a primit vizita Cetăţii din Buciumi. Meciul de pe Stadionul Comunal din Popeni a fost unul fără istoric şi deşi nu s-a putut baza pe câţiva jucători importanţi, Unirea a controlat prima repriză cu Buciumi, la pauză având un avantaj de două goluri, după reuşitele lui Răzvan Sabou şi a lui Vlad Tohat.

După revenirea de la cabine, Raul Zdroba a redus din handicap şi Cetatea a avut momente bune de joc, însă fără efect pe tabelă. Spre finalul jocului, toată lumea aştepta cu nerăbdare veşti de pe “Gîlgău Arena”, de la înfruntarea dintre Dumbrava Gîlgău şi Rapid Jibou. În cazul unui rezultat de egalitate sau a unei victorii a Jiboului coroborată cu un succes al Unirii, făcea ca gruparea din Mirşid să devină campioană judeţeană pentru a doua oară în ultimii trei ani.

Aşa s-a şi întâmplat, Răzvan Sabou a reuşit dubla pe final, iar veştile bune au venit de la Gîlgău Almaşului, acolo unde Rapid Jibou s-a impus în faţa Dumbravei Gîlgău.

În aceste condiţii, Unirea Mirşid a devenit noua campioană a Sălajului, performanţă reuşită pentru a doua oară, în ultimii trei ani.

”Din moment de am terminat pe primul loc, înseamnă că am meritat. Într-adevăr, ne-a ajutat şi rezultatul obţinut de Rapid Jibou, la Gâlgău, dar noi în acest campionat am câştigat de două ori cu cei de la Jibou. Şi echipa din Jibou mai avea şanse la primul loc înaintea ultimei etape şi mi s-a părut ceva normal, ca meciurile să se dispute pe teren. Eu să fiu sincer, am avut speranţe mari că Rapid Jibou va obţine un rezultat bun la Dumbrava Gâlgău, dar am avut emoţii, când am auzit că cei de la Gâlgău au revenit şi au egalat de la 1 – 4. Mă bucur că am câştigat campionatul încă din primul sezon de când antrenez această echipă. Vreau să-i mulţumesc domnului primar, jucătorilor şi lui Florin Pop, pentru că au avut încredere în mine. Referitor la meciurile de baraj, Sticla Arieşul Turda porneşte favorită, mai ales că are buget pentru Liga a III-a, iar jucătorii fac şi pregătire fizică. Mergem să practicăm un joc bun şi să obţinem un rezultat cât mai bun care să ne menţină cu şanse înaintea returului”, a declarat Mihai Bode, pentru Sportul Sălăjean.

În ziarul Sportul Sălăjean, din 13 iunie, vom reveni mult mai detaliat despre meciurile din ultima etapă a Ligii a IV-a, precum şi de performanţa reuşită de Unirea Mirşid.


Unirea Mirşid – Cetatea Buciumi 3 – 1 (2 – 0)

Au marcat: Răzvan Sabou (‘8 şi 82) şi Vlad Tohat  (‘20), respectiv Raul Zdroba (‘60)

Unirea: Marius Groza – Vlad Tohat, Ionuţ Blaga (cpt.), Ciprian Bărnuţiu, Maior Istvan, Florin Săstraş (Darius Colciar), Bogdan Ciaca, Marcel Mureşan, Răzvan Sabou, Beko Gabor şi Raul Iliese (Ionuţ Mureşan).  Rezerve: Sergiu Dalnoki, Vlad Muscan, Sebastian Moroti, Mihai Bode şi Marius Bereschi. Antrenor: Mihai Bode. Conducător: Călin Bereschi

Cetatea: Rareş Nicoară – Răzvan Nicorici (cpt.), Paul Coste, Vlad Ţiriac, Bogdan Lazăr, Rareş Hossu (Andrei Boldor), George Marian, Raul Zdroba, Răzvan Lazăr (Andrei Iacob), Natanael Ciupe şi Ciprian Marian (Iuliu Miere). Antrenor: Dan Lucaciu. Conducător: Ioan Eugen Lazăr

Au arbitrat: la centru: Răzvan Lădar (Şimleu Silvaniei), asistenţi: Antonio Hădade şi Sergiu Negrean (ambii din Zalău)

Observator AJF:  Florin Morar (Zalău)

Jucătorul meciului: RĂZVAN SABOU


 

Vom reveni cu poze şi video de la festivitatea de premiere.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL