Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

28.05.2012 - 08:38

Preşedintele Federaţiei Române de Volei spune: “CS Phoenix nu prea are şanse în prima ligă”

Preşedintele Federaţiei Române de Volei spune: “CS Phoenix nu prea are şanse în prima ligă”

Gheorghe Vişan spune că echipa din Şimleu trebuie să se reconstruiască şi să fie aduşi câţiva jucători valoroşi

Prezent la turneul de promovare de la poalele Măgurii, preşedintele Federaţiei Române de Volei s-a declarat încântat de organizarea turneului, dar şi de calitatea jocurilor. Oficialul Federaţiei a mai precizat faptul că, atât echipa din Şimleu cât şi cea din Oradea au nevoie de întăriri pentru a rezista pe prima scenă a voleiului românesc.

 

“Turneul de promovare organizat la Şimleu a fost unul reuşit. Organizatorii şi-au dat silinţa în a-l face cât mai plăcut. Calitatea jocurilor a fost destul de ridicată, echipele s-au bătut la promovare până în ultima zi, drept dovadă echipa a doua care a promovat a reuşit acest lucru în urma victoriei directe în meciul cu Suceava. Atât echipa din Oradea, cât şi cea din Şimleu nu prea au şanse în prima ligă, dacă nu se reconstruiesc şi nu sunt aduşi câţiva jucători valoroşi. Cu loturile actuale nu ştiu dacă se menţin în prima ligă”, este de părere preşedintele FRV.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1555

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter