Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A2

28.05.2012 - 08:31

Sergiu Ilieş – ridicătorul echipei CS Phoenix Şimleu: “Sper să pot evolua şi în prima ligă”

Sergiu Ilieş – ridicătorul echipei CS Phoenix Şimleu: “Sper să pot evolua şi în prima ligă”

Fostul internaţional a vrut să se lase de volei anul trecut, din cauza unei accidentări serioase

 Multiplu campion naţional şi internaţional, Sergiu Ilieş trăieşte a doua tinereţe, după ce a promovat cu CS Phoenix Şimleu Silvaniei pe prima scenă a voleiului românesc. Dacă la un moment dat, voleibalistul punea în calcul chiar o retragere cauzată de o accidentare, iată că Ilieş a revenit şi a pus umărul la promovarea şimleuanilor în prima ligă, după o pauză de patru ani de zile.

 „Vom vedea de la toamnă ce vom face în Divizia A1. Să vedem ce investiţii se vor face, deoarece pentru a face o figură frumoasă în prima ligă, trebuie făcut un pic mai mult. A fost o perioadă în care am crezut că pentru viitorul meu este mai bine să fac altceva, din păcate situaţia economică nu a permis acest lucru. Dar, cel mai importantă lucru pentru mine este că am revenit să joc deşi am suferit o accidentare serioasă. Sper să pot evolua şi în prima ligă”, ne-a declarat Sergiu Ilieş, cel care a câştigat titlul cu Elcond Zalău, Deltacons Tulcea, Tomis Constanţa şi Remat, dar şi în Austria!

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2507

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter