Connect with us

Ştiri din Sălaj

Căutat în disperare de familie, un sălăjean a fost găsit în stare critică în Cehia


Tânărul Marinel Cosma, un șofer plecat în cursă în străinătate a fost de negăsit zile la rând de apropiați. Recent, sălăjeanul în vârstă de 25 de ani a fost reperat într-un spilal din Cehia, acolo unde se află acolo și familia sa


Originar din comuna Halmășd, Marinel Cosma a urmat Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu” din Şimleu Silvaniei, iar de câţiva ani este conducător auto profesionist.

A devenit șofer pe comunitate, o meserie devenită din ce în ce mai atrăgătoare pentru tinerii din România pentru că salariile sunt foarte mari.

De ceva timp, făcea drumuri spre Italia, spre Spania…

Ultima cursă a tânărului din Sălaj a fost una către Cehia, undeva în zona Jihlava – Humpolec.

Săptămâna trecută, Marinel a fost de negăsit. Parcă intrase în pământ.

Familia s-a alarmat și în acel moment au început căutările.

Ioana, sora șoferului a decis sâmbătă să anunțe dispariția acestuia și pe rețelele de socializare.

După puțin timp, Marinel Cosma a fost găsit. A fost găsit, dar într-o stare critică, la un spital din Cehia, astfel că familia sa a plecat de urgență către această destinație.

Apropiații tânărului sunt uluiți de starea sa, însă până la urmă la această oră informațiile sunt destul de vagi și există mai multe variante.

Unele voci spun că sălăjeanul a fost implicat într-un accident rutier, dar există și zvonuri cum că Marinel a fost atacat și a fost abandonat într-o pădure din Cehia.

Ce este clar este că tânărul din Halmășd se află acum în stare critică pe patul unui spital din Brno – al doilea oraș ca mărime din Cehia, iar alături de el se află deja familia.

“A avut accident şi apoi a dispărut. L-au găsit în stare critică. Acum se află în spital în Brno”, spune o apropiată a victimei.

Cazul acesta vine la doar câteva zile după ce un alt sălăjean s-a stins din viață tot în străinătate, mai exact în Anglia, acolo unde Sorin Leschian  a fost implicat într-un accident mortal. Sperăm, însă, că soarta lui Marinel va fi una mai bună și tânărul va reveni acasă cât de repede.

Vom reveni cu amănunte.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj