Connect with us

LIGA I

Dia Guard Divino şi Autovip s-au calificat în semifinalele Campionatului Regional de Minifotbal de la Arad


Cele două reprezentante ale judeţului Sălaj la competiţia din judeţul Arad au avut un parcurs foarte bun în faza grupelor, obţinând calificarea în faza sferturilor de finală. Grupările conduse de Florin Marian Raţ şi Ovidiu Ţurcaş s-au calificat în “careul de aşi” după două victorii la scor


În aceste zile, la Arad se desfăşoară Campionatul Regional de Minifotbal, acolo unde judeţul nostru este reprezentat de Dia Guard Divino şi Autovip Şimleu Silvaniei.

După ce au debutat cu dreptul la această competiţie, cele două grupări şi-au continuat forma bună şi au reuşit să mai “culeagă” alte două victorii, înregistrând şi câte un eşec. AC Luciano este formaţie care a reuşit să învingă Dia Guard, în timp ce CS Luceafărul Floreşti s-a impus în faţa celor de la Autovip.

Totuşi, cu 3 victorii din 4 posibile, cele două echipe sălăjene s-au calificat în faza sferturilor de finală de pe locurile secunde ale Grupelor D şi C.

În sferturi, Autovip a dat peste AC Luciano, echipă pe care a învins-o categoric, scor 4 – 1, calificându-se în “careul de aşi” al Campionatului Regional de la Arad, acolo unde s-a calificat şi Dia Guard Divino, după succesul cu 2 – 0 în faţa MG Alba Iulia.

În semifinale, Dia Guard Divino va înfrunta FC Premier, echipă care s-a calificat în penultima fază a competiţie după ce s-a impus la loviturile de departajare în sferturi în faţa celor de la AEK Oradea, în timp ce Autovip se va duela, din nou, cu CS Luceafărul Floreşti, echipă care a obţinut biletele în semifinale tot după o victorie la loviturile de departajare.

Partidele semifinale se vor disputa azi, de la ora 11.00.

Să mai spunem că odată cu această calificare în semifinalele Campionatului Regional de la Arad, atât Dia Guard Divino, cât şi Autovip şi-au asigiurat deja biletele pentru Campionatul Naţional de la Alba-Iulia. În ceea ce priveşte câştigătoare Campionatului Regional, aceasta se va califica automat în Liga Campionilor, turneu ce se va desfăşura în luna septembrie, în Slovenia.

1673 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I