Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. Spectacol la Nuşfalău. CS Barcău s-a impus la scor în returul cu Voinţa Cetate


Gruparea pregătită de Adrian Damian a surclasat echipa bistriţeană în meciul retur de pe Stadionul “Nicolae Mandel” din Nuşfalău şi a câştigat la cinci goluri diferenţă, după ce “s-a dezlănţuit” în repriza a doua


După un meci tur excelent făcut pe terenul Voinţei Cetate, în barajul pentru turneul zonal al juniorilor A1, CS Barcău Nuşfalău a abordat cu încredere maximă returul de azi, de pe Stadionul “Nicolae Mandel” din Nuşfalău.

Înainte de meci, însă, cei de la CS Barcău Nuşfalău au fost premiaţi de preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou şi de secretarul AJF Sălaj, Leontin Moga, pentru cel de-al 9-lea titlu judeţean câştigat în ultimii 11 ani.

Revenid la meciul retur cu Voinţa Cetate, băieţii lui Adrian Damian au dictat ritmul partidei încă de la început şi a fost echipa mai periculoasă, în timp ce Voinţa, deşi avea nevoie de 3 goluri marcate, fără a primi vreunul pentru a se califica, a întâmpinat dificultăţi în a-şi crea ocazii clare de gol.

Prin urmare, în urma unui contraatac ca la manual, Paul Şanta a pătruns în careul advers şi a pasat excelent în faţa porţii, iar la finalizare a apărut “căpitanul” Alex Czokos care a deschis scorul. Chiar dacă oaspeţii au ieşit mai mult la joc, tot sălăjenii au marcat. Eduard Trinka a profitat de o greşeală în apărarea dversă şi a dus scorul la 2 – 0.

Totuşi, chiar înainte de pauză, Andrei Bugnar a redus din diferenţă şi bistriţenii chiar au putut egala, însă şutul lui Mihai Coroi din lovitură liberă de la 30 m a lovit doar bara porţii apărate de Titus Balog.

În repriza secundă, “bateriile” grupării din judeţul Bistriţa-Năsăud s-au descărcat şi nu au mai pus probleme gazdelor campioanei Sălajului. Eduard Trinka a realizat “dubla”, pentru ca în doar câteva minute, Paul Şanta să înscrie şi el de două ori.

La 5 – 1 pentru CS Barcău Nuşfalău, cei de la Voinţa Cetate nu au mai contat în joc şi au comis tot mai multe greşeli, iar cu câteva minute înainte de finalul jocului, Alex Czokos a închis tabela la 6 – 1.

Susţinuţi de un public numeros, precum şi de sponsori şi cei din conducere, elevii lui Adrian Damian au sărbătorit în faţa tribunei Stadionului “Nicolae Mandel” victoria şi calificarea la turneul zonal.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 13 iunie.


CS Barcău  Nuşfalău – Voinţa Cetate 6 – 1 (2 – 1)

Au marcat: Alex Czokos (2 goluri), Eduard Trinka (2) şi Paul Şanta (2), respectiv Andrei Bugnar


 

3108 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL