Connect with us

Ştiri din Sălaj

Septimiu Țurcaș: “Bravo Simona!!! O iubesc pe femeia asta!”


La fel ca majoritatea românilor, şi primarul orașului Șimleu Silvaniei a fost uluit şi mândru de performanţa notabilă realizată de Simona Halep la Roland Garros, acolo unde azi tenismena a cucerit primul turneu de Mare Şlem din carieră!


După o pauză de 40 de ani, o tenismenă din România câştigă din nou un turneu de Mare Şlem. Dacă anul trecut Simona Halep a ajuns în finala de la Roland Garros, de data aceasta sportiva din Constanţa a reuşit să se impună (3-6, 6-4, 6-1), ridicând deasupra capului cel mai important trofeu din carieră!

În marea finală, românca noastră s-a duelat cu Sloane Stephens – o tenismenă foarte puternică din SUA, considerată ca o adevărată forţă a naturii. Astfel, mingile venite din racheta sportivei de culoare au venit în terenul Simonei precum un uragan, iar comentatorul partidei de la PRO TV chiar a făcut un joc de cuvinte după un schimb de mingi încins, precizând că “mingile date de Sloane Stephens parcă mă lovesc şi pe mine în piept”. 🙂

Până la urmă, totul s-a terminat cu bine, şi Simona noastră a revenit de la 0 – 1 la seturi, câştigând en-fanfare, în faţa a 15.000 de spectatori, dar şi în faţa a zeci şi zeci de milioane de telespectatori!

“A fost greu să vorbesc după ce am pierdut finala anul trecut, dar acum e un moment bun să țin acest discurs. Visam să câștig acest titlu de la 14 ani. A fost o atmosferă senzațională, mi-am dorit enorm ca acest titlu să vină aici, în Franța”, a spus câştigătoarea trofeului de la Paris.

Prin succesul în faţa americancei, Simona Halep repetă performanţa realizată în Franţa de Virginia Ruzici în anul 1978 şi îşi consolidează primul loc în topul mondial. În plus, românca a devenit mai bogată cu 2.6 milioane de euro!

Reţelele de socializare au fost asaltate cu mesaje de felicitare, de ataşament, dar şi comentarii care de care mai inedite.

În top se află şi edilul oraşului Şimleu Silvaniei, cel care a postat un comentariu de milioane!

“Bravo Simona!!! O iubesc pe femeia asta!”, a fost comentariu lui Septimiu Ţurcaş pe contul de Facebook, un primar care până să o “iubească” pe Simona Halep, chiar iubeşte SPORTUL!

Like-urile şi mesajele au curs la postarea primarului, care a ţinut să mai precizeze un lucru: “Cam asta e mândria de a fi romăn! Nu echipatul în alb şi nu mă refer la angajaţii spitalelor”, Septimiu Ţurcaş făcând astfel o aluzie finală la participanţii de la mitingul ce se desfăşoară sâmbătă seara în capitală.

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Hristu

    9 June 2018 at 23:37

    Ce frumos si bine! Da’ cand mucanii (valahii din N.Dunarii) umpleau internetul de “catea albaneza”, “neam de branzari”, “machedoanca proasta”, “fi-i-ar rasa a dracului”, cine a aparat-o? In afara de noi, armanii.
    e Mi-e scarba de limbisti!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj