Connect with us

FOTBAL

Alex Turcu – “căpitan” Rapid Jibou: “Şansele noastre la titlu sunt aproape nule”


Chiar dacă în etapa trecută au câştigat derby-ul cu Sportul Şimleu, jibouanii sunt rezervaţi în ceea ce privesc şansele lor de a deveni campioni


O zi a mai rămas până vom afla cine va fi câştigătoarea acestui sezon din Liga a IV-a. Ultima etapă propune derby-ul dintre Dumbrava Gîlgău şi Rapid Jibou, două rivale vechi, care aproape an de an se luptă la titlu.

Lider în Liga a IV-a, gruparea pregătită de Marius Paşca pleacă cu prima şansă. Daca se va impune în faţa Jiboului, va deveni pentru a doua oară consecutiv campioană judeţeană.

De cealaltă parte, Rapidul are nevoie de o victorie pe terenul Dumbravei şi ca Unirea Mirşid să se încurce pe teren propriu în faţa Cetăţii Buciumi. Totuşi, înaintea meciului direct, jibouanii sunt rezervaţi în şansele lor de a deveni campioni.

“Şansele noastre la titlu sunt aproape nule. Vom merge la Gâlgău să câştigăm, pentru a  demonstra că meritam să fim campioni. Nu prea ne mai gândim la titlu, fiindcă Unirea Mirşid nu are cum să se încurce pe teren prorpiu cu Cetatea Buciumi. Şansele sunt undeva la 1% ca cei de la Buciumi să obţină ceva de la acest meci. Am avut acest campionat la mâna noastră, dar greşelile din meciul cu Unirea Mirşid ne-au costat”, ne-a declarat Alex Turcu.

Înainte meicului cu Rapid, Marius Paşca, managerul celor de la Dumbrava Gîlgău speră să aibă parte de un arbitraj corect, care să nu influenţeze rezultatul final, cum s-a întâmplat în partida tur.

”Am spus-o de mai multe ori că echipa care va fi mai disciplinată va câştiga campionatul. Aşa va fi şi duminică. Cu toate că Rapid Jibou are a treia şansă la titlu, va fi un meci dificil, cum au fost toate până acum cu echipa din Jibou. Sperăm să avem parte de un arbitraj corect, care să nu influenţeze scorul final, la fel cum a fost în tur. Cât despre Unirea  Mirşid, îmi este greu să cred că se va încurca acasă cu Cetatea Buciumi, chiar dacă lipesc câţiva jucători. Noi trebuie să câştigăm meciul de duminică, pentru a nu depinde de alţii”, ne-a declarat Marius Paşca.

Reamintim faptul că echipa care va câştiga campionatul în Sălaj, fie că este vorba de Dumbrava Gîlgău, Unirea Mirşid sau Rapid Jibou, se va duela cu Sticla Arieşul Turda la barajul de promovare în Liga a III-a.

1528 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL