Connect with us

LIGA I

Dia Guard Divino şi Autovip au debutat cu dreptul la Campionatul Regional de la Arad


Campioana şi vicecampioana Sălajului au obţinut victorii la scor în primul meci din cadrul fazei grupelor 


Dia Guard Divino Zalău şi Autovip Şimleu Silvaniei sunt echipele care reprezintă judeţul Sălaj la Campionatul Regional de Minifotbal de la Arad. Cele două formaţii sunt campioana şi vicecampioana judeţului în Campionatul de Minifotbal ONIX Sălaj.

Vineri, ambele echipe sălăjene au disputat şi primul meci din faza grupelor. Turneul Regional de la Arad propune 5 grupe a câte 5 echipe fiecare, Dia Guard Divino fiind repartizată în Grupa D, în timp ce Autovip face parte din Grupa C.

Prima care a evoluat a fost campioana Sălajului. Dia Guard Divino s-a duelat cu Aptiv Sânicolau Mare. Încă din start, sălăjenii şi-au impus jocul şi au dictat ritmul partidei, distanţându-se uşor pe tabelă. Până la pauză, gruparea condusă de Florin Marian Raţ şi Flore Pop şi-a creat un avantaj de 3 goluri, scor 4 – 1, pentru ca în partea secundă să se distanţeze la un avantaj de 6 goluri, scorul final fiind 8 – 2.

Pentru campioana Sălajului, în primul meci de la Campionatul Regional de la Oradea au reuşit un hattrick Ciprian Pavel, câte o dublă Andrei Bene şi Raul Stanciu, în timp ce Claudiu Băican a completat lista marcatorilor.

Ceva mai târziu a debutat în competiţie şi Autovip Şimleu Silvaniei. Pentru al doilea an la rând vicecampioană în Sălaj, gruparea de sub Măgura a făcut o figură frumoasă la debutul în Campionatul Regional de la Arad.

Gruparea condusă de Ovidiu Ţurcaş a făcut o primă repriză perfectă în meciul contra celor de la Young Boys Cugir şi a marcat de 3 ori fără să primească gol. În partea secundă, şimleuanii au mai marcat de două ori şi chiar dacă au primit un gol, asta a contat doar pentru statistică.

Astfel, ambele echipe sălăjene de la Campionatul Regional de la Arad au debutat cu dreptul, obţinând două victorii la scor.

Următoarele meciuri pentru cele două formaţii vor avea loc tot azi. Dia Guard Divino se va duela de la ora 19.00 cu Bad Boys Oradea, în timp ce de la ora 20.00, Autovip va înfrunta Luceafărul Floreşti.


Dia Guard Divino – Aptiv Sânicolau Mare 8 – 2 (4 – 1)

Au marcat: Ciprian Pavel (3 goluri), Andrei Bene (2), Raul Stanciu (2) şi Claudiu Băican

Autovip Şimleu Silvaniei – Young Boys Cugir 5 – 1 (3 – 0)

Au marcat: Adrian Dregan (2 goluri), Alex Turcu, Cătălin Anghel şi Ionuţ Cozac


 

1378 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I