Connect with us

FOTBAL

Liga a IV-a Sălaj îşi desemnează campioana. Delegările arbitrilor şi observatorilor din ultima etapă


Dumbrava Gîlgău are cele mai mari şanse să devină din nou campioană judeţeană, după ce a reuşit această ispravă şi în sezonul trecut, însă Unirea Mirşid şi Rapid Jibou nu trebuie excluse. Meciurile ultimei etape se vor disputa duminică, de la ora 18.00


Încă un sezon din Liga a IV-a se apropie de final. Astfel, la sfârşitul acestei săptămâni vor avea loc meciurile din cadrul ultimei etape ale acestei ediţii de campionat. La fel cum s-a întâmplat în sezonul trecut, campioana se va decide după fluierul final al partidelor, având în vedere că atât Dumbrava Gîlgău, cât şi Unirea Mirşid şi Rapid Jibou au încă şanse la titlu.

Cele mai mari şanse de reuşită le are campioana Dumbrava Gîlgău. Formaţia antrenată de Marius Paşca este lider înaintea ultimei etape şi va juca pe teren propriu. Totuşi, adversarul nu va fi unul facil, ci chiar Rapid Jibou, contracanditată la titlu, în timp ce Unirea Mirşid primeşte vizita Cetăţii din Buciumi.

Ecuaţiile privind lupta la titlu sunt complicate, dar în acelaşi timp simple. Astfel, dacă Dumbrava va câştiga cu Rapid, va deveni campioană, în cazul unei victorii, jibouanii pot deveni campioni, doar dacă Unirea Mirşid pierde sau face egal cu Buciumi.

În ceea ce priveşte echipa Unirea Mirşid, dacă se va impune cu Cetatea Buciumi, echipa pregătită de Mihai Bode are nevoie de o victorie a Rapidului din Jibou, sau de o remiză între Dumbrava şi Rapid.

Sunt multe ecuaţii şi semne de întrebare, însă cel mai bine este să aşteptăm şi să vedem ce se va întâmpla. Cert este că acest suspans poate să atragă cât mai multă lume la aceste meciurile decisive.

Tot în ultima etapă se va decide şi a doua formaţie care va retrograda. Astfel, la Cehu Silvaniei, Silvania se va duela cu AS Chieşd. Cele două formaţii sunt despărţite de 3 puncte în clasament, avantaj având echipa condusă de Horaţiu Bogar. După ce s-a impus la Chieşd cu 4 – 3, gruparea din Cehu Silvaniei pare favorită să câştige şi meciul de pe teren propriu, mai ales că vine după 3 victorii consecutive. De cealaltă parte, AS Chieşd are nevoie de o victorie la două goluri diferenţă, pentru a rămâne în Liga a IV-a.


Delegările arbitrilor şi observatorilor din ultima etapă

Meciurile se dispută duminică, de la ora 18.00:

Silvania Cehu Silvaniei – AS Chieşd

Arbitrii: Flavius Seiche – Sergiu Corb şi Andrei Morar. Observator: Zoltan Ardelean

Unirea Mirşid – Cetatea Buciumi 

Arbitrii: Răzvan Lădar – Antonio Hădade şi Sergiu Negrean. Observator: Florin Morar

Flacăra Halmăşd – Real Crişeni 

Arbitrii: brigadă din alt judeţ

Sportul Şimleu – Benfica Ileanda

Arbitrii: Bogdan Cozorici – Claudiu Coste şi Adrian Iancău. Observator: Vasile Olar

Dumbrava Gîlgău – Rapid Jibou

Arbitrii: Paul Unimătan – Gabriel Bârjac şi Tunyogi Ferencz. Observator: Nicolae Danciu

CS Barcău Nuşfalău – Olimpic Bocşa

Arbitrii: Sergiu Duma – Alin Demian şi Szarvadi Emilia. Observator: Mihai Ghidali

CS Hida – CS Crasna

Arbitrii: brigadă din alt judeţ


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL