Connect with us

LIGA I

Autovip, vicecampioană pentru al doilea an la rând în Campionatul de Minifotbal ONIX Sălaj


Gruparea şimleuană a terminat pentru al doilea an consecutiv pe locul 2, fiind întrecută doar de campiona Dia Guard Divino, în ambele sezoane


Liga 1 de minifotbal a fost dominată autoritar în acest sezon de către Dia Guard Divino, care a câştigat toate meciurile. În aceste condiţii, pentru celelalte contracandidate a mai arămas doar locurile de pe podium, astfel că Autovip, Dandonia FS Grup, chiar şi Fan Courier au luptat pentru locurile 2 şi 3.

Autovip a fost echipa care şi-a asigurat locul secund, după ce în ultima etapă a reuşit o victorie la scor cu Fan Courier. Având în vedere că adversara s-a prezentat cu un lot restrâns, fosta campioană a dominat tot meciul şi după 5 minute avea 2 – 0, graţie reuşitelor lui Adrian Dregan.

Fan Courier a redus din diferenţă prin Bogdan Ember, dar a fost cam singurul moment în care a contat în joc, deoarece, înainte de pauză, Autovip a refăcut diferenţa de două goluri prin Tudor Ulmeanu.

Repriza secundă a fost fără istoric, iar până la final, Adrian Dregan şi Cristian Ţurcaş au dus scorul la 5 – 1. Este pentru al doilea an la rând când Autovip termină campionatul pe locul secund şi devine din nou vicecampioană, însă de data aceasta, la 21 de puncte în spatele campioanei Dia Guard Divino.

Ambele grupări vor reprezenta Sălajul la Campionatul Regional de la Arad ce va avea loc de vineri şi până duminică şi vor încerca să obţină un loc cât mai fruntaş, care să le asigure calificarea la Campionatul Naţional de la Alba Iulia. Cât despre echipa care a terminat pe locul 3, să spunem că este Dandonia FS Grup, care nu va participa la nicio competiţie naţională în această vară.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I