Connect with us

FOTBAL

Silvania Cehu Silvaniei câştigă şi la Buciumi şi este la turaţie maximă pe final de sezon!


Gruparea condusă de Horaţiu Bogar are un final de retur perfect, cu trei victorii la rând. Ultima a fost obţinută în deplasare la Cetatea Buciumi, iar după acest succes, echipa din Cehu Silvaniei şi-a asigurat prezenţa în Liga a IV-a şi în sezonul următor, în proporţie de 90%


Parcursul modest din acest campioanat a “aruncat” Silvania Cehu Silvaniei în lupta pentru evitarea retrogradării, iar pentru menţinerea în acest eşalon, formaţia condusă de Horaţiu Bogar a tremurat serios. Când era mai important, Silvania şi-a revenit şi a câştigat cu Benfica Ileanda, Real Crişeni, iar în penultima rundă s-a impus şi la Buciumi.

După o primă jumătate a reprizei care a fost echilibrată, Silvania a deschis scorul cu o execuţie frumoasă a lui Cristian Mureşan, al cărui şut s-a dus direct în vinclu. Cetatea a avut câteva şanse de a egala, dar în partea secundă, tot Silvania a marcat prin acelaşi Cristian Mureşan, după o greşeală a portarul advers.

Fiind ultimul meci de acasă, din acest sezon, antrenorul Dan Lucaciu a rulat tot lotul, iar in ultimele 25 de minute s-au făcut 5 schimbări.

Cu toate acestea, Cetatea a reintrat în joc în minutul 86, iar Răzvan Lazăr a marcat după o greşeală în defensiva adversă. Silvania nu a avut emoţii în obţinerea victoriei, iar în ultimul minut de joc a refăcut diferenţa de două goluri, prin Cătălin Odenie.

După această victorie, Silvania are tot 3 puncte avans faţă de AS Chieşd, pe care o va întâlni duminică la Cehu Silvaniei. Gruparea condusă de Horaţiu Bogar este ca şi salvată de la retrogradare şi are chiar şi varianta înfrângerii la un gol diferenţă în ultima etapă, în condiţiile în care Silvania a câştigat în tur, la Chieşd cu 4 – 3, după ce a revenit de la 0 – 3!

 “Obiectivul nostru a fost să ne salvăm. Am ştiut pentru ce mergem la Buciumi şi ne-am atins scopul. Chiar am jucat un fotbal frumos şi  sperăm ca şi în ultimul meci să obţinem un rezultat pozitiv şi să ieşim din această zonă”, a spus Cătălin Odenie.


Cetatea Buciumi – Silvania Cehu Silvaniei 1 – 3 (0 – 1)

Au marcat: Răzvan Lazăr (‘86), respectiv Cristian Mureşan (‘24 şi 67) şi Cătălin Odenie (‘89)

Cetatea: Rareş Nicoară (‘65 Aurel Holhoş) – Ştefan Nicoară (‘77 Andrei Iacob), Vlad Ţiriac, Paul Coste (‘83 Iuliu Miere), Răzvan Nicorici (cpt.), Natanael Ciupe, Ciprian Marian, George Marian, Rareş Hossu (‘67 Ioan Unguruşan), Raul Zdroba (‘67 Andrei Boldor) şi Răzvan Lazăr. Rezervă: Bogdan Lazăr. Conducător: Ioan Eugen Lazăr

Silvania: Dan Antoce – Dan Blaga (‘80 Vardai Richard), Cristian Mureşan, Dan Mîndru (‘70 Marius Iuhas – ‘77 Lucian Chende), Bogdan Drulea, Raul Mercea (‘61 Daniel David), Baczo Tamas, Mihai Mogoş, Szabo Benjamin, Cătălin Odenie şi Andrei Pop (cpt.). Conducător: Horaţiu Bogar

Au arbitrat: la centru: Mircea Salomir, asistenţi: Robert Mereş şi Antal Csabo (toţi trei din Cluj-Napoca)

Observator AJF: Florin Morar (Zalău)

Jucătorul meciului: CRISTIAN MUREŞAN


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL