Connect with us

FOTBAL

SECRETELE unei VIEŢI FERICITE

Îţi doresti sa schimbi ceva in rutina zilnica? Simti ca numai ai energia de a continua, inca de dimineata? Daca mintea si corpul iti comunica necesitatea de a face o modificare in programul de zi cu zi, prin efecte negative, precum scaderea puterii de concentrare, ingreunarea trezitului de dimineata sau lipsa motivatiei, este momentul de a face o schimbare in stilul de viata.De cele mai multe ori, acest lucru se datoreaza inexistentei timpului pe care ti-l acorzi pentru nevoile personale, precum propria-ti fericire.

Desi ea nu are o definitie exacta, se poate rezuma in cateva idei general valabile, precum “stare de bine”, “implinire (sufleteasca, materiala)” sau“momente de bucurie”. Desi ele par detalii nesemnificative, carora de multe ori nu li se acorda preamulta atentie, alaturate si integrate in rutina zilnica, ofera un echilibru lifestyle-ului tau. Nu neglija acest aspect si gaseste-ti fericirea, creand un echilibru constant intre ceea ce iti place.

Pentru a-ti imbunatati stilul de viata, consulta-te cu tine insuti si afla unde este nevoie sa intervii. Daca esti suprasolicitat din mai multe puncte de vedere, pe mai multe planuri, atunci trebuie sa iti reface lista prioritatilor, punand in top ceea ce este esential pentru tine, apoi ceea ce este important pentru cei din jurul tau, ulterior, daca mai este loc pe lista, ceea ce le trebuie celor care iti completeaza cercul social (colegi de munca, vecini, cunostinte, straini).

 

Importanţa hobby-urilor

Ce sunt hobby-urile, pasiunile?  O modalitate de relaxare , care iti stimuleaza, de cele mai multe ori, atentia si creativitatea, curiozitatea, ajutandu-te sa te dezvolti si sa evoluezi, completandu-ti cunostintele cu informatii din diverse domenii.

Cum te poti bucura de timpul liber?Simplu si usor – gasindu-ti activitati placute, care te pot face sa te destinzi, favorizandu-ti relaxarea si care iti permite incarcarea bateriilor, atunci cand ai nevoie de o pauza din haosul cotidian.

Daca simti ca job-ul este mult prea solicitant, poti oricand, de oriunde, sa apelezi la Casa Pariurilor pentru a afla ultimele noutati din sport si a depune mize, atunci cand simti ca stii care va fi rezultatul unui eveniment important. Astfel, poti sa beneficiezi de o pauza binemeritata, in timp ce iti oferi sansa de a-ti creste venitul saptamanal sau lunar.

In functie de personalitatea fiecarei persoane, hobby-urile sunt diferite, fie ca tip si categorie de entertainment, fie ca mod de abordare. Astfel, daca esti o persoana analitica, dornica sa faca investitii sigure, nu doar sa isi incerce norocul, Undepariem.com este sursa de informare de care ai nevoie pentru a-ti depune mizele potrivite, in urma cotelor si pronosticurilor oferite de catre cei mai buni tipseri ai momentului.

Indiferent de stilul tau de parior, nu uita sa fii cat poti de obiectiv, fiind constientde diferenta dintre pasiune si viciu, pentru ca timpul liber sa fie petrecutconstructiv, intr-un mod sanatos si echilibrat, acesta avand rolul de a-ti imbunatati calitatea stilului de viata cotidian, nu de a-l ingreuna.

Cum poţi fii fericit?

Societatea contemporana este axata foarte mult pe viteza, si de multe ori, este uitat un aspect foarte important –fericirea. Nu exista o reteta standard prin care aceasta poate sa fie dobandita, deoarece ea este obtinuta diferit, decatre fiecare dintre noi. In timp ce pentru unele persoane bucuria este adusa de reusitele financiare de pe planul profesional, pentru altele poate insemna zambetul si rasul persoanelor dragi, ori frumusetea naturii.

Cu toate acestea, exista elemente comune care conduc spre starea de fericire, precum timpul si atentia pe care ne-o acordam. Atunci cand ne cream un mediu inconjurator placut, fie la birou, fie acasa, cand suntem linistiti si consideram ca ne-am construit un echilibru general, starea de liniste si pace care ne cuprinde este asemuita cu fericirea, cu bucuria.

Ingrijeste-te nu doar fizic, cat si psihic si emotional, avand mereu in vedere balansul dintre placut si util, necesar si inutil. Desi fericirea este o stare de spirit, de multe ori trecatoare, ea influenteaza foarte mult atat calitatea vietii, cat si actiunile pe care le facem, indreptant drumul succesului personal ascendent sau descendent.

579 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL