Connect with us

FOTBAL

CS Barcău Nuşfalău a câştigat în deplasare la Voinţa Cetate


Gruparea antrenată de Adrian Damian a făcut un meci foarte bun pe terenul grupării din Bistriţa-Năsăud şi s-a impus la două goluri diferenţă, datorită dublelor reuşite de Paul Şanta şi Alex Czokos


CS Barcău Nuşfalău domină campionatul judeţean la nivel de juniori în ultimii ani, adjudecându-şi recent cel de-al 9-lea titlu în ultimii 11 ani. Linia de clasament este un incredibilă. Astfel, în cele 25 de meciuri disputate până în prezent, gruparea antrenată de Adrian Damian a acumulat victorii pe linie cu un golaveraj de invidiat, 174 de goluri marcate şi doar 8 primite.

În aceste condiţii, gruparea din Nuşfalău a abordat cu încredere jocul din această după-masă de pe terenul Voinţei Cetate (jud. Bistriţa-Năsăud), într-un meci ce contează pentru barajul de calificare la turneul zonal.

Deşi cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum, antrenorul Adrian Damian a fost încrezător în şansele echipei sale şi a reuşit să-şi motiveze jucătorii înaintea meciului de azi. Prin urmare, încrederea jucătorilor s-a văzut încă din start, iar CS Barcău Nuşfalău a dominat începutul de joc şi chiar a reuşit să deschidă scorul prin căpitanul Alex Czokos.

Paul Şanta a reuşit să dubleze avantajul echipei noastre, însă până la pauză, gazdele au redus din diferenţă, 1 – 2 fiind scorul cu care cele două echipe au intrat la cabine.

În repriza secundă, chiar dacă terenul a fost un destul de rău şi mic, CS Barcău Nuşfalău a încercat să-şi impună jocul frumos de pase şi după o fază de atac construită cu mult calm, Paul Şanta a reuşit dubla şi a refăcut avantajul de două goluri ale echipei antrenate de Adrian Damian.

Cei de la Voinţa Cetate au reuşit să  reducă din nou din handicap, însă Alex Czokos a reuşit şi el dubla şi a închis tabela la 2 – 4.

Cu această victorie importantă, CS Barcău Nuşfalău a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în faza următoare. Totuşi, mai este un meci de jucat, returul de la Nuşfalău, programat sâmbătă, 9 iunie, de la ora 17.30 pe Stadionul “Nicolae Mandel”.

“A fost un teren rău şi mic. Chiar dacă echipa din Bistriţa-Năsăud a fost mai mult pe forţă, noi ne-am impus jocul nostru şi am obţinut o victorie importantă. Totuşi, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că mai avem de jucat şi meciul retur. Timpul este scurt, sperăm să ne refacem până sâmbătă. Consider că la nivel de juniori, faptul că primul meci îl joci în deplasare nu constituie un avantaj, e greu ca, copiii să se refacă complet într-un timp atât de scurt, mai ales că şi drumul este unul lung şi obositor. Sperăm să fie bine”, ne-a declarat Adrian Damian.

Să spunem că la meciul tur de la Voinţa Cetate,  echipa din Nuşfalău a fost susţinută şi de primarul comunei, Radu Mate, precum şi de sponsorul Osz Andrei şi persoanele din conducerea clubului.


Voinţa Cetate – CS Barcău Nuşfalău 2 – 4 (1 – 2)

Au marcat: Alex Czokos (2) şi Paul Şanta (2)


 

3985 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL