Connect with us

DIVERSE

Paula Vişan, după debutul cu succes la Naţională: “Nu m-am simţit singură nici un moment. Mă gândesc chiar la lotul pentru Europene. Vin cu inima deschisă la Naţională”


La 34 de ani, goalkeeper-ul ce a evoluat la HC Zalău a intrat în a doua repriză a meciului cu Portugalia, având o prestaţie excelentă, iar pe lângă “paradele” foarte bune a reuşit  chiar să înscrie şi un gol, din poartă în poartă!


În ultimele două sezoane, la performanţele reuşite de HC Zalău pe plan naţional şi european, un aport important a avut portarul Paula Vişan. Prin evoluţiile avute la echipa de sub Meseş, Vişan a atras şi atenţia selecţionerilor, iar în primăvară a fost convocată în premieră la naţionala de senioare pentru meciurile cu Rusia. Atunci a fost doar în lot, dar “portăriţa” originară din Focşani a avut ocazia să debuteze în tricoul României la ultimul meci din preliminarii, cel de duminică, cu Portugalia.

În meciul ce a avut loc la Buzău, antrenorul Martin Ambros a trimis-o în teren în a doua repriză, iar Paula Vişan i-a răsplătit încrederea acordată prin evoluţiile foarte bine. Prestaţia sa a fost entuziasmantă şi pe lângă cele şase parade din repriza secundă a reuşit să înscrie un gol din poartă în poartă.

România s-a impus cu 32 – 28 şi s-a calificat la Campionatul European de pe primul loc, iar la această reuşit o contribuţie a avut şi Paula Vişan, care este optimistă că poate prinde din nou lotul, chiar şi pentru turneul final.

“A fost o atmosferă frumoasă, cu puţine emoţii, dar era ceva normal. Mă bucur că emoţiile au fost constructive şi am putut să îmi fac treaba. Am avut un suport extraordinar de la Jaume Fort, antrenorul cu portarii, cât şi de la Ambros Martin. Nu m-am simţit singură nici un moment. Mă gândesc chiar la lotul pentru europene, iar atât timp cât voi fi solicitat, vin cu inima deschisă la echipa naţională. Îmi doresc să scoatem maxim de la Campionatul European”, ne-a declarat Paula Vişan.

Paula Vişan s-a despărţit în această vară de HC Zalău, dar încă nu a luat o decizie finală în privinţa viitoarei destinaţii. Chiar dacă au apărut unele zvonuri că ea va ajunge la Gloria Buzău, “portăriţa” a infirmat orice fel de speculaţii.

“Discuţii şi zvonuri se tot perind, dar nu este nimic adevărat. Deocamdată cred că merit şi eu puţină linişte să pot lua o decizie finală”, a mai spus Paula Vişan.

Să mai spunem că pentru ultimele meciuri din preliminarii a fost convocată Ana Maria Dragut, dar şi Larisa Tămaş. Aceasta însă şi-a ratat debutul, după ce s-a accidentat înaintea celor două meciuri, în timp ce Dragut a evoluat atât în partida cu Austria, cât şi în cea cu Portugalia, marcând un singur gol în meciul de la Buzău.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE