Connect with us

BOX

Programul “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate” a ajuns şi la Şimleu Silvaniei. GALERIE FOTO


Derulat în judeţul Sălaj prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, programul iniţiat de Ministerul Tineretului şi Sportului a ajuns astăzi în două şcoli din Şimleu Silvaniei, este vorba de Şcoala Gimnazială “Silvania” şi Şcoala Gimnazială “Horea”


Programul Ministerului Tineretului şi Sportului, “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate” şi-a desfăşurat acţiunile cu numărul 16 şi 17 în cadrul judeţului Sălaj.

După ce săptămâna trecută a avut loc cea de-a 15-a acţiune, la Zalău, prgogramul a ajuns într-un alt oraş sălăjean, de această dată la Şimleu Silvaniei. Astfel, alături de acţiunile programului în oraşul de sub Măgura a fost pugilistul Adrian Popuţea, multiplu medaliat la Campionatele Naţionale, precum şi la “Centura de Aur” a României.

Pugilistul care a făcut cinste judeţului Sălaj în ceea ce privesc competiţiile de box a participat şi la acţiunea de la Zalău, de săptămâna trecută, alături de acesta fiind Paula Todoran.

La Şimleu Silvaniei, atleta nu a mai participat, iar Adrian Popuţea, alături de maestrul Ioan Dragoş şi mai mulţi pugilişti de la CSM Zalău au participat la întâlnirea cu elevii Şcolii Gimnaziale “Silvania”. După ce le-a vorbit elevilor de importanţa practicării sportului şi despre ceea ce înseamnă sportul de performanţă, Popuţea le-a dat şansa copiilor să vadă şi o demonstraţie de box.

Astfel, alături de Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş, la această acţiune au fost prezenţi şi Darius Forai (+91 kg) medaliat în competiţiile de tineret şi juniori, precum şi Paul Magdaş (91 kg), medaliat şi el în competiţiile de cadeţi şi juniori. Să menţionăm că pe lângă cei doi pugilişti de la CSM Zalău, secţia Zalău, au fost şi doi pugilişti de la secţia Şimleu Silvaniei, este vorba despre Sergiu Todoran şi Josza Andrei.

După ce s-a încheiat acţiunea de la Şcoala Gimnazială “Silvania”, Adrian Popuţea, alături de maestrul Ioan Dragoş şi cei doi pugilişti de la secţia de box din Zalău, au vizitat şi elevii Şcolii Gimnaziale “Horea”, tot din Şimleu Silvaniei.

La final, să spunem că pentru cei care doresc să urmeze acest sport pentru a putea face performanţă, în această perioadă CSM Zalău oferă cursuri gratuite de box (iniţiere şi performanţă) copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 16 ani.

Antrenamentele au loc de luni până vineri de la 16.00 la 18.00 şi de la 18.00 la 20.00, în incinta Stadionului Municipal din Zalău, iar în zilele de marţi şi de joi, între orele 13.00 – 15.00 au loc antrenamente şi în Sala de Sport “Măgura” din Şimleu Silvaniei.

Cei interesanţi pot obţine mai multe informaţii de la maestrul Ioan Dragoş – 0743.832019 sau Adrian Popuţea – 0741.921321.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in BOX