Connect with us

FOTBAL

CS Crasna a câştigat din nou după mai bine de o lună


Gruparea antrenată de Marius Muntean a înregistrat trei eşecuri şi o remiză în ultimele patru etape, iar în duelul cu CS Barcău Nuşfalău, Mihai Gaidoş şi compania nu concepeau decât victoria


După ce în această iarnă la echipa a venit Marius Muntean, CS Crasna a început foarte bine returul şi a obţinut două victorii consecutive, însă, de la acele victorii, gruparea condusă de Herberth Robert a mai obţinut un singur succes, în deplasare la Cehu Silvaniei, în 28 aprilie.

În aceste condiţii, duminică, gruparea din Crasna nu a conceput decât victoria în faţa celor de la CS Barcău Nuşfalău. Prin urmare, prima repriză le-a aparţinut gazdelor, chiar dacă golul a venit abia după prima jumătate de oră, Călin Pop marcând în urma unei lovituri de la colţul terenului.

Chiar înainte de pauză, Kiss Robert a izbutit acelaşi lucru, iar la cabine, CS Crasna a intrat cu un avantaj de două goluri. În partea secundă, CS Barcău Nuşfalău a fost mai hotărâtă şi Nicolae Rad a redus din handicap în urma unei lovituri de cap dintr-o centrare venită din corner.

Totuşi a fost doar un foie de paie, iar Ionuţ Jeler a închis tabela după un gol de toată frumuseţea. La o fază de contraatac, mingea a  ajuns la Jeler, care după o piruetă prin care a driblat un adversar, a şutat la colţul lung, mingea lovind bara şi intrând în poartă. Şi Mihai Gaidoş a fost aproape de un gol superb, însă şutul său de la 45 de metri a fost respins cu greu de Gabi Puşcaş de pe linia porţi, după ce portarul Nuşfalăului degajase greşit.

“A fost un meci deschis şi frumos, cu multe ocazii de poartă din partea noastră, mai ales în a doua repriză când puteam să marcăm mai multe goluri, dacă eram atenţi în faţa porţii. Ei ne-au pus câteva probleme în primele 10 minute din repriza a doua când au şi marcat, dar ne-am mobilizat şi încet, încet am pus stăpânire pe joc. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm cele trei puncte, aşa mai avem o şansă să urcăm un loc, cu condiţia să câştigăm şi etapa următoare. Din păcate nu am reuşit să avem aceeaşi echipă meci de meci şi de aici şi rezultatele din acest retur. Sperăm ca în campionatul următor să ne bazăm pe un lot mai numeros şi de o calitate superioară, să ne putem lupta la locurile 1 – 5”, ne-a declarat Ionuţ Jeler.


CS Crasna – CS Barcău Nuşfalău 3 – 1 (2 – 0)

Au marcat: Călin Pop (‘31), Kiss Robert (‘42) şi Ionuţ Jeler (‘70), respectiv  Nicolae Rad (‘55)

CS Crasna: Marcel Petcu – Viorel Mezei, Vlad Berbecar (cpt.), Călin Pop, Alin Chirilă, Kiss Robert, Sergiu Bercea, Ionuţ Jeler, Rareş Groze, Mihai Gaidoş şi Nicolae Micle (‘70 Alexandru Fanca). Rezerve: Ghiocel Brînduşe, Marius Muntean, Sergiu Oros. Antrenor: Marius Muntean. Conducător: Herberth Robert. Delegat: Vincze Sandor

CS Barcău: Gabriel Puşcaş – Călin Inocan, Cosmin Mitroi, Cătălin Pop, Răzvan Gal, Kallai Geza, Kallai Viorel, Adelin Neaga (‘87 Dănuţ Lupou), Nemes Berthold, Nicolae Rad (cpt.) şi Codruţ Ardelean. Rezervă: Titus Balog. Antrenori: Ciprian Grecu şi Adrian Damian. Delegat: Fazakas Lorand

Au arbitrat: la centru: Răzvan Lădar (Şimleu Silvaniei), asistenţi: Dan Ladanyi (Zalău) şi Farkas Szabolcs (Zalău).

Observator AJF:  Nicolae Danciu (Zalău)

Jucătorul meciului: IONUT JELER


 

1242 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL