Connect with us

DIVERSE

“Vom sustine echipa, in continuare”

Intr-o perioada cand investitorii sunt din ce in ce mai putini, fondurile din ce in ce mai reduse, iata ca Primaria comunei Bobota a reusit sa gaseasca resurse pentru sustinerea echipei de fotbal. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure si speram sa fie un exemplu si pentru alte comune. Mai mult, la Bobota, baza sportiva a suferit lucrari de modernizare. In primul rand, terenul a fost imprejmuit cu panouri, suprafata de joc a fost extinsa si s-a semanat iarba pe unele portiuni. Singura problema, in clipa de fata, este cea a vestiarelor si a apei calde, care dupa spusele conducatorilor Gloriei, se va solutiona in viitorul apropiat.

Reporter. Domnule primar, cum vi s-a parut parcursul Gloriei?

Aurel Sarca: Sunt destul de multumit de ceea ce a realizat echipa din Bobota, dar nu pot ascunde faptul ca ne-am fi dorit o clasare mai buna si un stil de joc mai inchegat.

Rep.: In ce fel sustine Primaria echipa?

A. S.: Primaria comunei Bobota este principala sustinatoare a echipei. Noi rezolvam tot ce tine de latura financiara si de administrarea bazei sportive. Gloria va fi sustinuta in continuare.

Rep.: Ce lucrari s-au efectuat la teren?

A. S.: Am inceput cu o imprejmuire si am curatat portiunile din jurul suprafetei de joc. Nu ne vom opri aici si ne dorim sa continuam procesul de modernizare a bazei sportive. Urmatorul proiect vizeaza constructia vestiarelor si a unei tribune, pentru ca la Bobota sa avem un teren frumos si ingrijit.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE