Connect with us

Ştiri din Sălaj

Circulaţie rutieră restricţionată în Zalău


Joi, cu ocazia desfăşurării marşului “Vibrăm pe aceeaşi fecbenţă, frecvenţa ECO”, traficul de pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu va fi restricţionat pe o singură bandă, din zona intersecţiei cu Strada 9 Mai până în faţa Primăriei


Joi, 07 iunie 2018, va avea loc marșul „VIBRĂM PE ACEEAȘI FRECVENȚĂ, FRECVENȚA ECO”, organizat de Cluburile Ecoprovocarea ale Colegiului Național “Silvania“ și Liceului Tehnologic “Mihai Viteazu” Zalău, în Piața 1 Decembrie 1918 (platoul de marmură), cu deplasarea participanților până la Primăria municipiului Zalău – Piața Iuliu Maniu, nr. 3.

Astfel, în intervalul 12:30 – 14:00, circulația rutieră va fi restricționată pe o singură bandă a sensului de urcare a Bulevardului Mihai Viteazu, din zona intersecției cu Str. 9 Mai până în fața Primăriei municipiului Zalău, în vederea deplasării participanților la eveniment.

Poliția municipiului Zalău, Poliția Locală Zalău și Inspectoratul de Jandarmi “Menumorut Voievod” Sălaj vor sprijini desfășurarea în bune condiții a evenimentului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj