Connect with us

ATLETISM

Elevii Şcolii din Dragu s-au întrecut la Crosul „Mişcare pentru Fiecare”. GALERIE FOTO


Atât cei din ciclul primar, cât şi cei din ciclul gimnazial s-au întrecut la competiţia organizată în comuna Dragu, la final, locurile fruntaşe fiind premiate cu diplome şi materiale sportive


În cursul săptămânii trecute, un eveniment destul de frumos şi de apreciat a avut loc în comuna Dragu. Mai exact, la mijlocul săptămânii a avut loc desfăşurarea celei de-a şasea ediţii a crosului „Mişcare pentru Fiecare”.

Competiţia de atletism a devenit una de tradiţie pentru comuna administrată de Angelica Lazăr şi este adresată elevilor Şcolii Gimnaziale Nr.1 Dragu, atât elevilor din ciclul primar, precum şi elevilor din ciclul gimnazial.

La fel ca în fiecare an, competiţia a fost organizată de Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu, în parteneriat cu Primăria Comunei Dragu şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj.

La cea de-a şasea ediţie a crosului „Mişcare pentru Fiecare” au participat nu mai puţin de 58 de sportivi, atât cei de la ciclul primar, cât şi cei de la ciclul gimnazial fiind împărţiţi pe două categorii, masculin şi feminin.

În ceea ce priveşte competiţia rezervată copiilor din clasele I – IV, să spunem că locurile I – III au fost premiate, în timp ce pentru categoria elevilor din clasele V – VIII, au fost premiate locurile I – IV. Premiile au constat în diplome şi materiale sportive.

„Săptămâna trecută a avut loc cea de-a VI-a ediţie a crosului intitulat „Mişcare pentru Fiecare”, cros devenit deja o tradiţie locală, ceea ce mă bucură enorm pentru că acesta a fost şi unul din scopurile principale în momentul în care am organizat prima ediţie a acestui cros. Felicit pe această cale toţi participanţii şi le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibilă această ediţie a crosului”, a declarat Cosmin Ardelean, profesorul de sport al Şcolii Gimnaziale Nr.1 Dragu.

451 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM