Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un minor de 13 ani din Zalău, prins după ce a furat o bicicletă


Un echipaj al jandarmilor au depistat un copil bănuit de comiterea infracţiunii de furt pe raza municipiului Zalău. Acesta a furat o bicicletă aflată parcată pe strada Simion Bărnuţiu


Incredibil, la scurt timp după ce un copil de doar 11 ani a furat dintr-o maşină aflată parcată pe Aleea Astrei din Zalău, după doar o săptămână, un alt minor, de această dată în vârstă de 13 ani a comis un furt.

De această dată, copilul de 13 ani nu a furat o sumă de bani, ci a luat un bun întreg. Este vorba despre o bicicletă. Deşi se afla parcată pe strada Simion Bărnuţiu din municipiu, tânărul a furat bicicleta, iar persoana vătămată a sunat de urgenţă la 112 pentru a reclama furtul.

În jurul orei 17.40, un echipaj de jandarmi a reuşit să-l depisteze pe minorul de 13 ani pe strada Dumbrava din Zalău, iar bunul sustras a fost restituit părţii vătămate.

În cauză, s-au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de „furt”,  faptă prevăzută de art. 228 Cod Penal. Actele întocmite au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru continuarea cercetărilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj