Connect with us

Sporturi

Îți crești șansele de câștig la pariurile pe tenis dacă faci asta!

Pariorii din România au început să se orienteze în număr din ce în ce mai mare către sportul alb, în special datorită performanțelor notabile obținute de Simona Halep în ultimii ani. Pentru că și noi am fost prinși de fenomenul tenis în ultima perioadă, ne-am gândit să le cerem sfatul tipsterilor specializați pe tenis din cadrul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară. Iată ce avem de făcut dacă vrem să ne sporim șansele de câștig la pariurile plasate pe tenis:

  1. Verifică lista participanților și inspectează performanțele lor precedente la respectivul turneu – De regulă, jucătorii care au de apărat puncte de la ediția precedentă a unui turneu se vor lupta să-și apere punctajul, asta dacă nu cumva au probleme fizice sau de altă natură. În același timp, există o categorie de tenismeni care se descurcă foarte bine la turneele secundare, dar care nu reușesc niciodată să impresioneze la turneele de Mare Șlem.
  2. Identifică forma pe care au avut-o sportivii la precedentele turnee disputate pe același tip de suprafață de joc – Este bine-cunoscut faptul că fiecare jucător evoluează mai bine pe o anumită suprafață și mai puțin bine pe altele. Ideea este că forma poate fi înșelătoare, dacă nu o analizăm în detaliu. Spre exemplu, se știe că mulți tenismeni de top au un început de sezon neașteptat de slab pe zgură, atunci când se face tranziția către această suprafață. De aceea, dacă studiezi bine concurenții și iei în calcul și performanțele lor din anul precedent, vei avea ocazia să anticipezi mai bine aceste detalii, care se pot dovedi a fi decisive.

  3. Cotele nu indică neapărat probabilitățile reale are respectivelor pronosticuri. În general, operatorii își generează cotele în funcție de felul în care obișnuiesc să parieze utilizatorii lor, în timp ce alții se axează foarte mult pe clasamentul ATP sau clasamentul WTA, după caz. Cert este că nu trebuie să te lași păcălit de cote atunci când analizezi foarte bine o partidă. Aproape zilnic avem cote de 5.00 sau mai mari pe soliști care se încheie cu succes.
  4. Analizează tabloul și nu te lăsa păcălit de fluctuațiile cotelor. Nu de puține ori se întâmpla ca agențiile de pariuri online să ajusteze cotele pentru favoriți după tragerea la sorți, numai pentru că tabloul practic le face unora viața mai grea și altora viața mai ușoară. Una peste alta, nu te gândi neapărat că operatorii au aflat anumite informații înaintea ta, ci pur și simplu că au modificat cotele datorită rezultatelor tragerii la sorți.
  5. Monitorizează condiția fizică a jucătorilor și nu te lua numai după rezultate și statistici. Cifrele pot fi de multe ori înșelătoare, oricât ne-am dori să nu fie așa. De multe ori, scorul de pe tabelă nu spune toată povestea meciului, așa că ar fi bine să poți urmări măcar fragmente din partidele de tenis ale sportivilor pe care obișnuiești să pariezi. Există și accidentări minore, care pot fi depășite fără probleme, dar și altele care îi determină pe sportivi să o lase mai moale în vederea unui viitor turneu mai important. Astfel de detalii nu se găsesc în statistici, fapt pentru care monitorizarea sportului alb în sine este foarte importantă.
  6. Nu trebuie neapărat să pariezi pre-meci, ci poți foarte bine să aștepți și să pariezi live. Da, nu te obligă nimeni să pariezi atunci când nu ești sigur de ceva, pentru că poți plasa pariuri live de pe computer, tabletă sau telefon, atâta timp cât ai o conexiune activă la internet. Poți urmări partida și decide dacă predicția ta merită cu adevărat jucată. Poți aștepta un moment oportun pentru a prinde o cotă bună pe parcursul desfășurării partidei.

Spre exemplu, la eFortuna pariuri sportive se găsesc numeroase tipuri de pariuri live pe tenis la meciurile în care sunt implicați jucători de top. Gândește-te, dacă favoritul tău pierde primul set, iar tu știi că acesta obișnuiește să facă reveniri și este motivat să câștige, poți juca o cotă foarte bună pentru acest pronostic în acel moment. De asemenea, urmărind partida live, poți să-ți dai seama de calitatea serviciului celor doi jucători, lucru care se poate dovedi a fi un foarte bun indicator pentru câștigătorul partidei.

În concluzie, nu ne rămâne decât să vă urăm succes și să sperăm că veți aplica sfaturile specialiștilor din tenis. Aceștia le recomandă tuturor pasionaților de pariuri sportive să nu investească mai mult de 10% din veniturile lor lunare în această activitate. Vă rugăm să pariați responsabil!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi