Connect with us

FOTBAL

Doi sălăjeni, delegați la ultimele meciuri din acest campionat de Liga 1


Arbitrul asistent Gabriel Bârjac a fost delegat la jocul de sâmbătă, dintre Concordia Chiajna și Poli Timișoara, în timp ce observatorul Ioan Onicaș va oficia la partida dintre FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș ce se va disputa tot în această seară de la ora 21.30


La două săptămâni distanță după terminarea play-off-ului se pune punct final și în play-out-ul din Liga 1, sâmbătă seara fiind programate ultimele trei jocuri din acest sezon.

La două dintre ele au fost delegați și doi sălăjeni, unul în calitate de arbitru asistent, iar altul ca și observator de arbitri.

La partida dintre Concordia Chiajna – Poli Timișoara, la una dintre linii se va afla asistentul zălăuan Gabriel Bârjac, în timp ce la jocul dintre FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș, Ioan Onicaș va observa brigada de arbitri condusă de Horia Mladinovici.

Ambele jocuri sunt programate sâmbătă, de la ora 21.30, tot de la aceeași oră mai fiind programată și partida dintre Juventus București și FC Voluntari, meci în care echipa lui Adi Mutu are nevoie de un egal pentru a fi sigură că prinde barajul de menținere în prima ligă.

Să mai spunem că la ultima etapă, Ioan Onicaș va bifa al 11-lea meci în acest campionat de Liga 1 ca și observator de arbitri, în timp ce asistentul zălăuan Gabriel Bârjac va încheia sezonul 2017 – 2018 cu opt meciuri arbitrate în primul eșalon.

1029 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL