Connect with us

LIGA I

Sălajul, cu două echipe la Campionatul Regional de Minifotbal


Alături de campioana Dia Guard Divino, la turneul regional de la Arad ce va avea loc în perioada 8 – 10 iunie va participa şi Autovip


Minifotbalul românesc se pregăteşte de competiţiile naţionale, iar la finalul săptămânii viitoare sunt programate cele patru Campionate Regionale.

Turneul regiunii Nord-Vest va avea loc la Arad, acolo unde Sălajul va trimite două echipe, iar alături de campioana Dia Guard Divino va mai fi prezentă şi Autovip, formaţie care cu o etapă înaintea finalului de campionat se află pe locul secund. Indiferent ce se întâmplă în ultima rundă, Autovip este calificată la turneul regional de la Arad, având în vedere că Dandonia FS Grup nu şi-a manifestat interesul de a participa, în timp ce Fan Courier nu mai poate ajunge pe locul secund.

Luni seară, la Hotel Metropolis din Bistriţa a avut loc şi tragerea la sorţi a grupelor celor patru turnee, într-un eveniment de amploare, la care a participat întreaga conducere a FMR: preşedintele Ioan Onicaş, secretarul general Attila Takacs, vicepreşedintele Paul Costaş şi directorul tehnic al lotului naţional, Dan Ştefan Cojocaru, dar şi primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu.

La cele patru turnee regionale vor participa 72 de echipe, faţă de 69 câte au fost anul trecut, iar 19 vor ajunge la Campionatul Naţional de la Alba Iulia, acolo unde este deja calificată din oficiu echipa gazdă, campioana de la GT Sport Alba Iulia.

Revenind la Campionatul Regional Nord-Vest (Arad) să spunem că primele cinci clasate plus campioana GT Sport Alba Iulia obţin calificarea la Campionatul Naţional. Echipele ce trec de sferturi obţin automat calificarea pentru competiţia de la Alba Iulia, iar celelalte două se vor decide după meciurile de clasament final, pentru locurile 5 – 6.

Să spunem că Dia Guard Divino face parte din Grupa D, în timp ce Autovip va evolua în Grupa C. Campioana Sălajului va susţine primul meci pe 8 iunie, de la ora 12.00, în timp ce Autovip va juca prima partidă tot pe 8 iunie, de la ora 16.00. Cum în majoritatea campionatelor judeţene mai este de jucat o etapă, încă nu se ştie exact numele echipelor ci doar campionatele din care provin.


Iată componenţa grupelor de la Campionatul Regional de la Arad:

Grupa A: Alba Iulia, GT Sport – loc 1, Arad, Liga Desavoia – loc 1, Dej – loc 1, Cluj Napoca – loc 2 şi Alba Iulia, Fair Play – loc 2.

Grupa B: Cluj Napoca – loc 1, Oradea – loc 1, Turda – loc 1, Baia Mare – loc 2 şi Floreşti – loc 2.

Grupa C: Baia Mare – loc 1, Floreşti – loc 1, Cugir – loc 1, Zalău – loc 2 şi Arad, Ionuţ Popa – loc 2.

Grupa D: Zalău – loc 1, Alba Iulia, Fair Play – loc 1, Arad, Ionuţ Popa – loc 1, Arad, Desavoia – loc 2 şi Oradea – loc 2.


 

1631 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I