Connect with us

BOX

Pugiliştii de la CSM Zalău şi-au încrucişat mănuşile în faţa elevilor Şcolii “Mihai Eminescu” din Zalău. GALERIE FOTO şi VIDEO


Şase sportivi de la secţia de box a Clubului Sportiv Municipal au făcut o demonstraţie de box, în faţa elevilor prezenţi în curtea şcolii, cu ocazia desfăşurării celei de-a 15-a acţiunii a programului “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”


Joi, 31 mai, la Şcoala “Mihai Eminescu” din Zalău a avut loc a 15-a acţiune din cadrul programului “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”, Paula Todoran şi Adrian Popuţea fiind sportivii emblematici ai Sălajului care au fost alături de acest program la această acţiune, detalii AICI.

Alături de Adrian Popuţea şi Paula Todoran, de la CSM Zalău au venit şase pugilişti, Paul Magdaş, Cătălin Popa, Marinel Zaharie, Adrian Rus, Andreea Varga şi Florina Gorgan, alături de maestrul Ioan Dragoş.

Cei şase au făcut şi o demonstraţie de box, în 3 meciuri, în faţa celor peste 100 de elevi prezenţi la acest eveniment. Primul duel a fost între Florina Gorgan şi Andreea Varga, după care au urmat meciurile Magdaş vs Rus şi Popa vs Zaharie.

Elevii s-au declarat încântaţi de această demonstraţie, iar pentru cei care doresc să urmeze acest sport pentru a putea face performanţă, să spunem că în această perioadă CSM Zalău oferă cursuri gratuite de box (iniţiere şi performanţă) copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 16 ani.

Antrenamentele au loc de luni până vineri de la 16.00 la 18.00 şi de la 18.00 la 20.00, în incinta Stadionului Municipal din Zalău, iar în zilele de marţi şi de joi, între orele 13.00 – 15.00 au loc antrenamente şi în Sala de Sport “Măgura” din Şimleu Silvaniei.

Cei interesanţi pot obţine mai multe informaţii de la maestrul Ioan Dragoş – 0743.832019 sau Adrian Popuţea – 0741.921321.

2379 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX