Connect with us

ATLETISM

“Campionii României în şcoală, liceu şi universitate” a ajuns din nou la Zalău. GALERIE FOTO


Programul derulat de Ministerul Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj a ajuns din nou la o şcoală din urbea de la poalele Meseşului. După ce în urmă cu aproximativ două luni, Valeria Motogna era alături de program la Şcoala “George Coşbuc”, de această dată, Paula Todoran şi Adrian Popuţea au fost la Şcoala “Mihai Eminescu”


Programul “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate” a fost iniţiat de către Ministerul Tineretului şi Sportului, iar în judeţul nostru a fost derulat cu ajutorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret. Programul presupune vizita mai multor sportivi emblematici ai judeţului nostru la mai multe şcoli din Sălaj, pentru a le relata elevilor din experienţa acumulată în viaţa de sportiv, precum şi despre ceea ce înseamnă sportul de performanţă.

Până în prezent, alături de acest program au fost Călin Marincaş, Valeria Motogna, Ioan Onicaş, Paula Todoran şi Adrian Popuţea. Ultimii doi, campioni naţionali în atletism şi box, au fost prezenţi săptămâna trecută la două şcoli, în Agrij şi Buciumi, iar astăzi, 31 mai, cei doi sportivi reprezentativi ai judeţului Sălaj au vizitat Şcoala “Mihai Eminescu” din Zalău, în cadrul programului derulat de DJST Sălaj.

În cadrul acestui eveniment la care au participat peste 100 de elevi, adunaţi în curtea şcolii, Paula Todoran şi Adrian Popuţea le-au vorbit elevilor despre carierele lor, despre ceea ce înseamnă sportul de performanţă, precum şi despre viaţa de sportiv, pentru ca la final, pugiliştii de la CSM Zalău să facă şi o demonstraţie de box.

Să spunem că această acţiune de la Şcoala “Mihai Eminescu” a fost cea de-a 15-a din cadrul programului “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”, după ce programul a fost derulat în Cuzăplac, Hida, Zimbor, Crişeni, Bocşa, Hereclean, Românaşi, Sîg, Borla, Şcoala “George Coşbuc” Zalău, Nuşfalău, Marca, Agrij şi Buciumi.

1070 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM