Connect with us

FOTBAL

CS Atletic Zalău, încrezătoare înaintea fazei zonale la juniori C. PROGRAMUL


Formaţia antrenată de Claudiu Băican a câştigat la pas competiţia la U 15 din Sălaj şi va încerca să facă o figură frumoasă şi la Cluj-Napoca unde va avea adversari mult mai tari, din Satu Mare, Oradea şi Arad


Dacă la juniori D şi E legea a fost făcută de Viitorul Zalău, la juniori C, campionatul judeţean a fost câştigat la pas de către CS Atletic Zalău, care în cele 12 meciuri susţinute a pierdut doar unul singur! Nivelul campionatului din Sălaj a fost destul de slab şi nicio echipă nu a pus probleme în lupta pentru primul loc, încă din primele etape, CS Atletic instalându-se în fotoliul de lider.

Adevărata provocare pentru elevii lui Claudiu Băican va avea loc la faza zonală de la Cluj-Napoca, ce va avea loc de joi şi până sâmbătă, unde zălăuanii speră să facă o figură frumoasă. La tragerea la sorţi, CS Atletic a fost repartizată într-o grupă cu LPS Satu Mare, Viitorul Oradea şi Viitorul Arad, toate cele trei formaţii fiind necunoscute pentru sălăjeni.

“Noi vrem să câştigăm fiecare meci, dar rămâne de văzut dacă şi putem acest lucru. Nu avem prea multe date despre adversare, dar la fiecare joc vom intra în teren pentru a da totul. La această fază zonală nu avem un obiectiv anume, dar dacă vom reuşi să ieşim din grupă va fi un lucru foarte bun. Trebuie să recunoaştem că nivelul la juniori din Sălaj este mult sub cel din Satu Mare, Bihor sau Arad”, a declarat antrenorul Claudiu Băican.

CS Atletic va juca primul meci joi cu LPS Satu Mare, vineri va întâlni Viitorul Arad, iar sâmbătă va juca cu cei de la Viitorul Oradea. Prima clasată va disputa finala fazei zonale cu echipa ce se clasează pe prima poziţie în grupa a doua, din care fac parte Avântul Reghin, FC Kiss Baia Mare, Academia Gloria Bistriţa şi gazdele de la CFR Cluj.

Toate meciurile de la această fază zonală vor avea loc la Baza Sportivă “Ardealul” din Cluj-Napoca.

Programul celor de la Atletic Zalău:

Joi, ora 14.30: LPS Satu Mare – Atletic Zalău

Vineri, ora 13.00: Viitorul Arad – Atletic Zalău

Sâmbătă, ora 14.30: Atletic Zalău – Viitorul Oradea

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL