Connect with us

DIVIZIA A1

EXCLUSIV. Brazilianul Raphael Margarido revine în România!


Valorosul coordonator de la Benfica Lisabona s-a transferat în Divizia A1, după ce acum câţiva ani el a îmbrăcat tricoul formaţiei CS Remat Zalău


Sud-americanul Raphael Florêncio Margarido (n. 28 aprilie 1983), poreclit “Vinhedo” a venit prima dată în România în anul 2010, când CS Remat Zalău l-a achiziţionat din “Ţara Cafelei”, de la echipa Esporte Clube Pinheiros.

Aventura s-a în ţara noastră a fost destul de scurtă, deoarece brazilianul s-a despărţit de gruparea sălăjeană după doar un jumătate de an.

O perioadă, coordonatorul Vinhedo a jucat în Polonia, la Jastrzębski Węgiel, după care s-a transferat la titrata Benfica Lisabona, acolo unde a devenit campion al Portugaliei!

În ultimii ani, el a alternat prezenţele de la gruparea lusitană cu cele din ţara natală, acolo unde a jucat pentru Sada Cruzeiro Vôlei şi Sesi São Paulo.

În ultimul sezon, jucătorul în vârstă de 35 de ani a jucat tot pentru Benfica, iar în cupele europene a făcut ravagii împotriva românilor, deoarece în Challenge Cup echipa din Lisabona a eliminat la rând formaţiile CS Volei Municipal Zalău şi Steaua Bucureşti!

Acum, experimentatul voleibalist va reveni în ţara noastră, dar nu în calitate de adversar, deoarece Margarido a fost transferat recent de CSM Bucureşti!

După ce l-a achiziţionat şi pe internaţionalul Marian Bala, gruparea din capitală îşi arată intenţiile de a se bate la primele locuri în sezonul 2018 – 2019!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1