Connect with us

TENIS

Zălăuanul Andrei Brisc, locul 1 în Banat!


Deşi a participat la categoria 18 ani, tenismenul de nici 17 ani a avut un parcurs perfect la Cupa “Aryana” de la Timişoara, în urma căruia şi-a asigurat trofeul şi medalia de aur


La finele săptămânii trecute a avut loc o nouă ediţie a Cupei “Aryana” la tenis de câmp, competiţie organizată sub egida Federaţiei Române de Tenis, în vestul ţării, la Timişoara. Competiţia a fost destinată sportivilor cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani.

În cadrul ediţiei din acest an a participat şi tenismenul zălăuan Andrei Brisc, cel care s-a înscris la categoria de vârstă 18 ani, fiind singurul reprezentant al judeţului nostru la această competiţie.

Elevul lui Constantin Carp a participat alături de  alţi patru sportivi la categoria 18 ani şi a reuşit un parcurs perfect, reuşind să obţină patru victorii din tot atâtea posibile. Mai mult, zălăuanul nu a pierdut nici măcar un set, arătând o poftă mare de joc.

Andrei Brisc a trecut cu 6 – 4, 6 – 1 de Victor Udrea Tau, pentru ca mai apoi să-l învingă pe Patrick Singer cu două seturi identice 6 – 3, 6 – 3.

Cea mai uşoară victoria a tenismenului de la CSM Zalău a fost obţinută în faţa lui Claudiu Romcea, scor 6 – 0, 6 – 2. Andrei Brisc şi-a demonstrat calităţile şi în jocul cu Lucas Neagu, învingându-l pe acesta cu 6 – 2, 6 – 1, completându-şi astfel parcursul perfect, fără set pierdut.

Prin urmare, tenismenul zălăuan şi-a asigurat locul 1 la competiţia de la Timişoara, întorcându-se acasă mulţumit, cu trofeul şi medalia de aur în mână.

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 30 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS