Connect with us

TENIS

Zălăuanul Andrei Brisc, locul 1 în Banat!


Deşi a participat la categoria 18 ani, tenismenul de nici 17 ani a avut un parcurs perfect la Cupa “Aryana” de la Timişoara, în urma căruia şi-a asigurat trofeul şi medalia de aur


La finele săptămânii trecute a avut loc o nouă ediţie a Cupei “Aryana” la tenis de câmp, competiţie organizată sub egida Federaţiei Române de Tenis, în vestul ţării, la Timişoara. Competiţia a fost destinată sportivilor cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani.

În cadrul ediţiei din acest an a participat şi tenismenul zălăuan Andrei Brisc, cel care s-a înscris la categoria de vârstă 18 ani, fiind singurul reprezentant al judeţului nostru la această competiţie.

Elevul lui Constantin Carp a participat alături de  alţi patru sportivi la categoria 18 ani şi a reuşit un parcurs perfect, reuşind să obţină patru victorii din tot atâtea posibile. Mai mult, zălăuanul nu a pierdut nici măcar un set, arătând o poftă mare de joc.

Andrei Brisc a trecut cu 6 – 4, 6 – 1 de Victor Udrea Tau, pentru ca mai apoi să-l învingă pe Patrick Singer cu două seturi identice 6 – 3, 6 – 3.

Cea mai uşoară victoria a tenismenului de la CSM Zalău a fost obţinută în faţa lui Claudiu Romcea, scor 6 – 0, 6 – 2. Andrei Brisc şi-a demonstrat calităţile şi în jocul cu Lucas Neagu, învingându-l pe acesta cu 6 – 2, 6 – 1, completându-şi astfel parcursul perfect, fără set pierdut.

Prin urmare, tenismenul zălăuan şi-a asigurat locul 1 la competiţia de la Timişoara, întorcându-se acasă mulţumit, cu trofeul şi medalia de aur în mână.

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 30 mai.

807 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS