Connect with us

LIGA I

Revenire de senzaţie pentru Autovip în meciul cu Dandonia&FS Grup!


Chiar dacă a fost condusă cu 4 – 1 de Dandonia FS Grup, gruparea şimleuană a avut un final excelent de meci, iar în ultimele 12 minute a reuşit să înscrie de 5 ori şi să câştige un meci extrem de important ce a calificat-o la Turneul Regional de la Arad


Campionatul din Liga 1 de minifotbal este aproape de final, dar în competiţie a mai există o miză pentru al doilea loc ce duce la turneul regional de la Arad, ce va avea loc la finalul săptămânii viitoare.

Pe locul secund a urcat Autovip, care a reuşit să câştige derby-ul din penultima etapă cu Dandonia FS Grup. După cum au decurs ostilităţile în prima repriză se părea că echipa condusă de Dan Jula şi Florin Faur se va impune fără probleme şi va rezolva lupta pentru locul secund.

Dandonia a fost net superioară adversarului în prima repriză, iar în primele 15 minute, Alexandru Puşcaş a marcat de două ori. Acelaşi jucător a mai “răsucit cuţitul în rana adversarilor”, iar în minutul 23 a dus scorul la 3 – 0! Chiar înainte de pauză, Autovip a redus din diferenţă prin Tudor Ulmeanu, dar în partea secundă, tot Dandonia a dat impresia că este la discreţia jocului, mai ales că în minutul 31, Răzvan Meleg a făcut 4 – 1.

La acest scor, Cosmin Cozma şi colegii săi s-au relaxat şi adversarii au profitat din plin, astfel că Autovip a avut un final de meci “nebun” şi în ultimele 12 minute a marcat de cinci ori. Era minutul 45 şi Dandonia mai avea doar un avans de un gol, însă şi acest avantaj a fost anulat în minutul 49, când Lupo Lorand a egalat la patru.

Cu câteva secunde înainte de final s-a făcut 5 – 4 după reuşita lui Tudor Ulmeanu, iar acesta a fost şi scorul final, care a dus-o pe Autovip pe poziţia secundă, dar a şi calificat-o la turneul regional. Ţinând cont că Dandonia FS Grup nu şi-a manifestat intenţia de a participa, Autovip nu mai poate fi ajunsă de Fan Courier indiferent de rezultatele meciurilor din ultima etapă.


Autovip – Dandonia FS&Grup 5 – 4 (1 – 3)

Au marcat: Tudor Ulmeanu (‘25 şi 50), Lupo Lorand (‘38 şi 49) şi Ionuţ Cozac (‘45), respectiv Alex Puşcaş (‘7, 15 şi 23) şi Răzvan Meleg (‘31)

Autovip: Emil Lucaciu – Cătălin Anghel, Ionuţ Cozac, Lupo Lorand, Adrian Noţigan, Cristian Ţurcaş şi Tudor Ulmeanu. Conducător: Ovidiu Ţurcaş

Dandonia: Claudiu Pop – Răzvan Meleg, Vasile Nuţiu, Alexandru Puşcaş, Sorin Iacob, George Jugrestan, Artur Ciontoş, Cosmin Cozma şi Adrian Gheţi. Conducători: Dan Jula şi Florin Faur. Delegat: Artur Ciontoş


 

1273 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I