Connect with us

FOTBAL

Sticla Arieşul Turda a devenit campioană judeţeană în judeţul Cluj


Cu două etape înaintea finalului de campionat din judeţul vecin, echipa din Turda şi-a asigurat şi matematic primul loc, iar acum îşi aşteaptă adversara din Sălaj cu care se va duela la barajul de promovare în Liga a III-a


Încă din luna februarie, la sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, astfel că se ştia că formaţia care va deveni campioană în Sălaj se va duela la baraj cu campioana din judeţul Cluj.

Dacă în Liga a IV-a Sălaj, cu două etape înaintea fianlului de campionat încă nu se cunoaşte campioana, în judeţul vecin deja primul loc a fost asigurat şi matematic de către Sticla Arieşul Turda. Şi în Liga a IV-a Cluj mai sunt de jucat două runde, dar formaţia din Turda nu mai poate fi ajunsă de CS Floreşti, având un avans de 13 puncte faţă de urmăritoare.

Sticla a dominat autoritar campionatul din Cluj, iar în cele 28 de partide jucate până acum a înregistrat 25 de victorii şi trei remize, fără să fi pierdut niciun joc! Pentru clujeni, ultimele două jocuri din campionat vor fi de pregătire pentru barajul de luna viitoare, care este programat în 16 iunie (meciul tur la Turda), iar 23 iunie (meciul retur în Sălaj).

Gruparea clujeană are ca şi obiectiv clar promovarea în Liga a III-a, iar în acest sens şi autorităţile locale sprijină echipa pentru a reveni în lumea bună a fotbalului.

Formaţia din Turda are în lot şi câţiva jucători cu experienţă, iar cel mai cunoscut nume pentru sălăjeni este Gabriel Crăciun, fost jucător la FC Zalău. Să mai spunem că în Liga a IV-a Sălaj, cu două runde înainte de final, pe primul loc se află Dumbrava Gâlgău, cu un punct în faţa ocupantei locului 2 – Unirea Mirşid.

Şanse matematice la titlu mai are şi Rapid Jibou, care ocupă ultima treaptă a podiumului, la două puncte în spatele liderului.

Sursa foto: cjsport.ro

1734 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL