Connect with us

FOTBAL

Viitorul Zalău, fără victorie la faza zonală a juniorilor E. REZULTATELE echipei sălăjene


Campioana Sălajului la U 11 a pierdut toate cele trei meciuri de la Cluj-Napoca, dar antrenorul a tras şi câteva concluzii pozitive


După o luptă aprigă cu CS Atletic Zalău, Viitorul Zalău a devenit campioana Sălajului la juniori E, iar la finalul săptămânii trecute a avut dreptul de a participa la faza zonală de la Cluj-Napoca.

Datele problemei s-au schimbat la acest turneu pentru elevii lui Alexandru Pop, care din start au pornit cu şanse reduse, având în vedere că au fost repartizaţi într-o grupă destul de greau, cu Viitorul Năsăud, Sporting Recea şi Luceafărul Cluj.

În plus, regulamentul a obligat fiecare echipă să îşi împartă lotul în două, astfel că în fiecare repriză, în teren au intrat alţi juniori. Primul meci a fost început bine de către formaţia zălăuană, iar la pauza jocului cu Viitorul Năsăud, scorul era 0 – 0. În partea secundă, când antrenorul a trebuit să schimbe echipe, jocul s-a rupt, iar formaţia din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost net superioară şi a marcat de patru ori în poarta adversă, în timp ce zălăuanii au înscris doar o singură dată.

Meciul al doilea cu Sporting Recea a fost unul cu ghinion pentru Viitorul Zalău, iar campioana Sălajului a înscris de două ori în proprie poartă! Cele două autogoluri au fost decisive, iar în final, formaţia din judeţul Maramureş s-a impus cu 3 – 2.

În ultimul joc, Viitorul Zalău s-a duelat cu una dintre cele mai galonate echipe de la copii şi juniori, Luceafărul Cluj, în faţa căreia nu a avut nicio şansă. Totuşi, gruparea de sub Meseş se poate lăuda că a înscris de două ori în poarta adversă, fiind singura echipă din grupă care răpus poarta celor de la Luceafărul Cluj.

S-a terminat în final 6 – 2 pentru clujeni, iar Viitorul Zalău a termiant pe ultimul loc grupa, însă antrenorul Alexandru Pop a tras şi câteva concluzii pozitive.

“Pentru noi această fază zonală a fost o experienţă utilă chiar dacă am pierdut toate cele trei jocuri.Dacă eram mai atenţi puteam obţine şi puncte, dar pentru noi a fost mai important faptul că am avut ocazia să ne duelul cu echipe tari. Am avut şi ghinion fiindcă am fost într-o grupă foarte grea, iar pentru noi a fost şi un dezavantaj faptul că a trebuit să tot schimbăm lotul în a doua repriză, când de fapt s-a şi făcut diferenţa. Au fost şi momente bune, în meciurile cu Viitorul Năsăud, dar mai ales în cel cu echipa din Recea, însă scurile finale nu au reflectat realitatea din teren. Nu am putut emite pretenţii cu Luceafărul Cluj, care recent a fost locul 4 la un turneu în lume cu echipe tari din Europa”, a declarat antrenorul Alexandru Pop.

Faza zonală a fost câştigată fără probleme de Luceafărul Cluj, care în finală a trecut la o diferenţă de trei goluri de Best Kids Reghin.


Rezultatele înregistrate de Viitorul Zalău:

Viitorul Zalău – Viitorul Năsăud 1 – 4

Viitorul Zalău – Sporting Recea 2 – 3

Luceafărul Cluj – Viitorul Zalău 7 – 2

CS Viitorul:  Egri Robert, Matei Brisc, Bogdan Strâmbu, Tudor Ţurcaş, Mario Tout, Antonio Pojar, Richard Goarnă, Demjen Oliver, Marian Sabău, Alexandru Varga, Nicolas Neaga, Alexandru Nosa, Andrei Husean Caba şi David Sabou. Antrenor: Alexandru Pop


 

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Cristi

    30 May 2018 at 21:25

    Coform art. 5 din regulamentul FRF la echipele U11 “Pe raportul de arbitraj se trec obligatoriu 14 jucători care vor fi împărțiți în 2 grupe a câte 7 jucători (6 jucători + 1 portar). Fiecare jucător al lotului trebuie să aibă număr egal de minute “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL