Connect with us

HANDBAL

Danubius Galaţi şi CSM Slatina rămân în Liga Naţională. REZULTATELE TURNEULUI de PROMOVARE/RETROGRADARE


Cele două grupări au câştigat grupele turneului de baraj cu victorii pe linie şi au obţinut dreptul de a evolua pe prima scenă şi în campionatul următor


Şase echipe au luptat săptămâna trecută pentru două locuri ce asigură prezenţa în Liga Naţională în sezonul viitor. Turneul de baraj a avut loc la Cisnădie, iar acesta nu a rezervat niciun fel de surpriză, Danubius Galaţi şi CSM Slatina reuşind să câştige la pas grupele din care au făcut parte.

În faţa unor formaţii din liga secundă, cele două echipe care aveau deja experienţă de Liga Naţională au câştigat toate jocurile. În prima grupă, Danubius Galaţi a câştigat la o diferenţă de opt goluri cu SCM Timişoara, iar în al doilea joc, cu Ştiinţa Bucureşti s-a impus la o diferenţă de 15 goluri. Nici CSM Slatina nu a avut emoţii în grupa a doua.

Oltencele au câştigat cu 42 – 25 meciul cu Neptun Constanţa, iar în a doua partidă, elevele lui Victorina Bora au trecut la două goluri diferenţă de Dacia Mioveni.

Danubius şi CSM Slatina se vor regăsi în Liga Naţională şi în campionatul următor, iar singurele noutăţi sunt Minaur Baia Mare şi Gloria Buzău, formaţiie ce au câştigat cele două serii din Divizia A.


Rezultatele turneului de promovare/retrogradare:

Neptun Constanța – Dacia Mioveni 22 – 19 (13 – 12)

SCM Timișoara – Știința București 28 – 17 (14 – 8)

CSM Slatina – Neptun Constanța 42 – 25 (24 – 11)

Danubius Galați – SCM Timișoara 27 – 19 (14 – 9)

Dacia Mioveni – CSM Slatina 24 – 26 (14 – 17)

Știința București – Danubius Galați 20 – 35 (8 – 16)

Neptun Constanța – SCM Timișoara 23 – 30 (12 – 17)

Dacia Mioveni – Știința București 21 – 27 (9 – 10)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL