Connect with us

DIVERSE

Gheorghe Tadici, invitatul de marcă la “Meciul Generaţiilor” de la CNS Zalău


Managerul de la HC Zalău a fost prezent la evenimentul de săptămâna trecută de la CNS Zalău, acolo unde Gheorghe Tadici a fost o scurtă perioadă de timp cadru didactic. La “meciul generaţiilor” invitaţi speciali au mai fost voleibaliştii Rareş Bălean şi Adrian Pop, foşti elevi ai acestei unităţi de învăţământ


Finalul anului şcolar a adus un nou meci de gală la CNS Zalău, organizat între profesorii şi elevii unităţii de învăţământ care în acest an au terminat clasa a XII-a.

“Meciul Generaţiilor” aşa cum a fost intitulat acest eveniment a avut loc miercurea trecută, pe terenul de sport din incinta liceului şi a avut şi trei invitaţi speciali, Rareş Bălean (component al echipei Volei Municipal Zalău), Adrian Pop (voleibalist la Universitatea Cluj), dar şi Gheorghe Tadici, unul dintre cei mai titraţi antrenori de handbal din România.

Antrenorul de la HC Zalău şi-a adus aminte cu mare plăcere de perioada când era cadru didactic la această unitate de învăţământ, în 1974 şi le-a povestit celor prezenţi şi despre perioada când Didactica Zalău îşi disputa meciurile chiar pe terenul de sport din incinta Colegiului Naţional Silvania.

Au avut loc două meciuri demonstrative, iar de fiecare dată, echipa profesorilor a ieşit învingătoare. Primul joc a fost cu elevii clasei a XII-a C şi s-a încheiat cu 1 – 0, unicul marcator fiind Florin Morar, profesorul de informatică, cel care a fost şi organizatorul acestui eveniment.

Tot profesorii au ieşit învingători şi în al doilea joc, cel cu elevii clasei a XII-a E. De data aceasta scorul final a fost şi mai clar, 3 – 0 marcatori fiind directorul Vasile Bulgărean, Florin Morar şi Grigore Ţurcaş. Ambele partide s-au bucurat de o asistenţă numeroasă şi au fost comentate de către Dumitru Bârjac, fostul crainic de la Stadionul Municipal şi fost profesor de istorie la CNS Zalău.

Între personalităţile prezente la acest eveniment s-a numărat şi Ioan Morar – fostul preşedinte de la FC Zalău. Fiul său – Bogdan Morar a evoluat în echipa clasei XII E, iar pentru acest joc, toţi componenţii echipei au purtat fostul echipament de la FC Zalău, formaţie care s-a desfiinţat în vara anului trecut.

“A fost un eveniment reuşit la care am invitat ca în fiecare an personalităţi de marcă din lumea sportului, care au trecut prin curtea şcolii noastre. Evenimentul s-a bucurat de o asistenţă mare şi atmosfera a fost animată de comentatorul sportiv, fostul profesor de istorie, Dumitru Bârjac. Rămâne o tradiţie frumoasă acest meci al generaţiilor şi sperăm să o ducem mai departe cu succes”, ne-a declarat profesorul Florin Morar.

Componenţa echipei profesorilor: Vasile “Şefu” Bulgărean, Florin “Tunul” Morar, Victor “Doamne ajută” Dângă, Grigore “Repară tot” Ţurcaş, Faluvegi “Newton” Ervin, Tarr “Sandor Puhl” Adorjan, Fazakas “Banderas” Istvan, Calin “Duhovnicul” Ciurbe şi Ghiţă “Vrednic este” Revnic. Antrenori: Marcel “Del Bosque” Berceanu şi Ioan “Guardiola” Jecan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE