Connect with us

HANDBAL

Cu trei jucătoare de la HC Zalău în lot, Naţionala de tineret reia pregătirile pentru Mondiale


Raluca Kelemen, Diana Nichitean şi Andreea Stângă sunt convocate la lotul de tineret care de săptămâna viitoare va relua pregătirile pentru turneul final din luna iulie


Deşi din această săptămână, HC Zalău va intra în vacanţă, pentru antrenorul Gheorghe Tadici şi pentru trei jucătoare de la Zalău – Raluca Kelemen, Diana Nichitean şi Andreea Stângă – urmează o vară plină.

De săptămâna viitoare, naţionala de tineret îşi va relua pregătirile pentru Campionatul Mondial din Ungaria, care va avea loc la Debrecen, în perioada 1 – 14 iulie, iar în lotul convocat de selecţionerul Gheorghe Tadici se află şi cele trei handbaliste de la HC Zalău.

Până la turneul final, “tricolorele” au o serie de acţiuni de pregătire şi jocuri amicale, iar în perioada 28 mai – 6 iunie, naţionala de tineret urmează să efectueze un stagiu la Cheile Grădiştei.

În perioada 12 – 17 iunie va avea loc un nou cantonament, dar şi Trofeul Carpaţi de la tineret, ca mai apoi, în perioada 22 – 24 iunie, naţionala lui Tadici să participe la un turneu de pregătire, în Norvegia, la Oslo.

Ultima parte a pregătirii va avea loc chiar la Zalău, în perioada 25 – 29 iunie, după care  “tricolorele” vor pleca spre Ungaria, la Campionatul Mondial. România face parte din Grupa C, alături de Danemarca, Olanda, Angola, Japonia şi Paraguay.

1432 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL