Connect with us

ALTE SPORTURI

Un sălăjean a câştigat medalia de aur la skandenberg!

 Datorită rezultatului bun, sălăjeanul a fost convocat la lotul naţional

 

 Cei mai buni practicanţi de skanderberg din ţară s-au duelat, în perioada 20 – 22 aprilie, la Campionatele Naţionale de la Bucureşti pentru a câştiga supremaţia. Concursul a avut loc la Palatul Copiilor, iar numărul participanţilor a fost mare: 586, din care 252 participanţi braţ stâng şi 334 participanţi braţ drept. Sălajul a fost reprezentat de Cristian Eugen Pop (toto, în roşu), originar din Tihău (comuna Surduc).
Chiar dacă s-a aflat la al doilea concurs din viaţa lui, tânărul a reuşit să îşi învingă toţi adversarii şi să se claseze pe primul loc la categoria 60kg juniori. Un rezultat foarte bun pentru un sport în care performanţa poate fi atinsă în câteva secunde, dar cu un volum de muncă şi un consum psihic enorm. Rezultatul obţinut îi asigura participarea la Campionatul European din Polonia, însă, nu a făcut deplasarea din cauza problemelor financiare. Chiar dacă s-a aflat la al doilea concurs din viaţa lui, sălăjeanul a ştiut să îşi stăpânească emoţiile şi să aibă o evoluţie foarte bună. Nici la prima competiţie, care a avut loc la Caracal în luna martie, nu s-a făcut de ruşine deoarece el a reuşit să se claseze pe locul VII, la categoria 70 kg.
“Mă bucur că Cristian a reuşit să câştige medalia de aur, însă, îmi pare rău că nu am avut posibilitatea să îl susţin să facă deplasarea în Polonia la Campionatele Europene. Mi-aş dori să găsesc un sponsor care să îl sprijine deoarece băiatul nu se gândeşte să abandoneze acest sport, ba mai mult vrea să se antreneze în continuare”, ne-a declarat Aurel Pop, tatăl lui Cristian.
 
Ar fi păcat să se piardă un asemenea talent şi tocmai de aceea îi dorim baftă în găsirea unui sponsor care să îl susţină. Vrem să reuşească tot ce şi-a propus şi cu siguranţă în scurt timp toată lumea va auzi de sportivul nostru care a reprezentat cu succes Sălajul.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. crcrcr

    12 August 2012 at 14:01

    foarte bun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI