Connect with us

ATLETISM

Şcoala din Buciumi, vizitată de doi campioni! GALERIE FOTO


Cei peste 100 de elevi ai Şcolii Gimnaziale din Buciumi au fost vizitaţi de către Paula Todoran şi Adrian Popuţea în cadrul programului “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”


Programul “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate” continuă în judeţul Sălaj, iar ieri, 23 mai, au fost realizate acţiunile cu numărul 13 şi 14. Astfel, alături de acest program au fost Paula Todoran şi Adrian Popuţea, cei doi campioni în atletism şi box.

După ce au început ziua cu o vizită la şcoala din Agrij, cei doi sportivi reprezentativi ai judeţului nostru au decis să viziteze şi Şcoala Gimnazială din Buciumi.

Dacă Paula Todoran a mai participat la astfel de acţiuni şi în trecut, pentru pugilistul Adrian Popuţea au fost primele întâlniri din cadrul acestui proiect. Multiplu medaliat la Campionatele Naţionale, precum şi la Centura de Aur a României, pugilistul de la CSM Zalău, alături de Paula Todoran s-au întâlnit cu elevii Şcolii din Buciumi în curtea şcolii.

Peste 100 de elevi au asistat la această întâlnire şi au ascultat cu mare interes ce au avut de transmis cei doi sportivi reprezentativi ai judeţului Sălaj.

Paula Todoran şi Adrian Popuţea le-au vorbit tinerilor despre cât este de important să practici sport, precum şi despre ceea ce ai nevoie pentru a putea face performanţă.

“Sperăm ca în urma derulării acestor întâlniri cu tematică sportivă în mediul rural să descoperim, în viitorul nu foarte îndepărtat, viitorii campioni de mâine ai României. Mulţumim conducerii Şcolii Gimnaziale din Buciumi pentru buna primire şi pentru găzduire”, a declarat Adrian Fărcaş, director executiv al DJST Sălaj.

750 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM