Connect with us

Feminin

S-au stabilit echipele calificate în finala Cupei României la fotbal feminin!


După două semifinale spectaculoase, în care s-au marcat goluri multe, cele două echipe care şi-au aisgurat prezenţa în ultimul act din 29 mai de pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe sunt CSS Târgovişte şi Heniu Prundu Bârgăului


Miercuri, 23 mai a fost o zi importantă pentru acest sezon din fotbalul feminin. Astfel, în această zi s-au disputat cele două semifinale ale Cupei României. Cele două partide au fost găzduite de “Bârgău Arena” din Prundu Bârgăului.

În “careul de aşi” al acestei competiţii a ajuns şi o echipă din Liga a II-a, este vorba despre Piros Security. Gruparea arădeană a dat piept cu CSS Târgovişte pentru un loc în marea finală din 29 mai. În cealaltă semifinală, Heniu Prundu Bârgăului şi-a măsurat forţele cu Vasas Femina Odorhei.

Ajunsă până în semifinale, Piros Security a dat peste o echipă aflată într-o formă de zile mari în această perioadă, CSS Târgovişte. Gruparea din judeţul Dâmboviţa a fost de neoprit în această partidă şi cu o valoare net superioară adversarului, CSS Târgovişte s-a calificat la pas în finala Cupei României.

În cealaltă semifinală, meciul a fost mult mai echilibrat şi la capătul celor 90 de minute ale timpului regulamentar, Heniu Prundu Bârgăului şi Vasas Femina Odorhei au fost la egalitate, astfel că meciul a intrat în prelungiri. Cele două echipe nu au marcat în timpul suplimentar de joc şi astfel a fost nevoie de loteria penalty-urilor pentru stabilirea celei de-a doua finaliste.

La loviturile de departajare, Heniu Prundu Bârgăului a fost mai precisă, reuşind să se impună cu 7 – 6, obţinând în premieră o calificare în ultimul act al competiţiei, acolo unde se va duela cu CSS Târgovişte, echipă care a ajuns ultima dată în finală în sezonul 2008-2009.

Astfel, chiar dacă Vasas Femina Odorhei a eliminat Olimpia Cluj în faza sferturilor de finală, nu şi-a putut continua parcursul spre trofeu, oprindu-se în faza semifinalelor.

Să spunem că finala mare dintre CSS Târgovişte şi Heniu Prundu Bârgăului va avea loc marţi, 29 mai, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Sursa foto: facebook ACS Heniu Prundu Bârgăului

703 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin