Connect with us

HANDBAL

După un sezon epuizant cu 40 de meciuri, HC Zalău intră în vacanţă


Din această săptămână jucătoarele vor avea liber, iar pregătirile pentru sezonul următor vor începe în luna iulie


HC Zalău a disputat ultimul meci din acest sezon al Ligii Naţionale, joia trecută, la Slobozia, unde s-a impus cu 34 – 22, rezultat în urma căruia şi-a asigurat calificarea în viitoare ediţie a Cupei EHF.

După meciul de la Slobozia, handbalistele de la HC Zalău au mai avut câteva şedinţe de pregătire, dar din această săptămână vor intra în vacanţă. Cele care urmează să fie convocate la loturile naţionale au intrat mai rapid în vacanţă, dar  de săptămâna viitoare se vor prezenta sub comanda selecţionerilor, România urmând să susţină două partide oficiale la senioare din preliminariile Campionatului European, în timp ce naţionala de tineret va relua pregătirile pentru Campionatul Mondial din această vară.

Fetele de la HC Zalău vor avea vacanţă până la începutul lunii iulie, când vor începe pregătirile pentru sezonul următor, care va lua startul spre finalul lunii august.

Dacă jucătoarele se vor putea bucura de vacanţă din această săptămână, conducerea va trece la treabă şi chiar în zilele următoare urmează să aibă loc o întâlnire cu toţi acţionarii şi cu cei din Consiliul Director.

“Strategia o vom face în zilele următoare, când vom avea o întâlnire cu acţionarii cu cei din Consiliul de Conducere, cu finanţatorul principal care este Consiliul Judeţean, prin persoana domnului preşedinte Tiberiu Marc, sponsorii şi colaboratorii pe care îi avem. Vom discuta şi vom vedea ce strategie vom adopta”, a spus Tadici.

Sezon epuizant cu 40 de meciuri oficiale în trei competiţii!

Stagiunea 2017 – 2018 a fost încărcată din toate punctele de vedere pentru HC Zalău, care a fost nevoită să susţină nu mai puţin de 40 de meciuri oficiale în perioada septembrie 2017 – mai 2018.

În Liga Naţională au fost 26 de jocuri, în Cupa României două partide, iar în Cupa EHF, echipa lui Tadici a disputat nu mai puţin de 12 meciuri.

Gruparea de sub Meseş a obţinut 15 victorii în campionat, una în Cupa României şi nouă succes în Cupa EHF.

923 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL