Connect with us

LIGA a III-a

Mihai Bode a făcut senzaţie într-un meci de minifotbal şi a marcat 18 goluri în duelul cu AS Luceafărul 


În meciul din această rundă pe care liderul G 4 l-a disputat contra “lanternei roşii”, fostul campion judeţean cu Dia Guard Divino a fost de neoprit şi “s-a distrat” pe teren, marcând 18 goluri din totalul de 22 reuşite de echipa sa. După această ispravă, Bode a ajuns printre cei mai buni marcatori din Liga 3, deşi a evoluat în doar 9 partide


După ce în ultimele sezoane a evoluat în Liga 1 de minifotbal, fie la Dia Guard Divino, fie la Fan Courier, Mihai Bode evoluează începând în acest an în Liga 3 la G 4. Să spunem că talentatul fotbalist a fost nevoit să stea departe de sport o perioadă îndelungată de timp, însă în acest an a revenit şi a venit la G 4 să ajute formaţia condusă de Sergiu Boloş să ajungă în elita minifotbalului sălăjean.

Acea pauză i-a provocat lui Bode o poftă mare de joc şi fostul campion judeţean cu Dia Guard Divino a marcat în fiecare meci în care a jucat. Ba mai mult, în partida din această etapă, cu AS Luceafărul, Bode a reuşit să înscrie nu mai puţin de 18 goluri!!! De menţionat este faptul că cei de la AS Luceafărul au evoluat pe tot parcursul meciului cu doar 5 oameni, dintre care unul acuză probleme de sănătate.

O ispravă asemănătoare a fost reuşită şi de Andrei Dalnoki, 11 goluri şi Flaviu Duma, 13 goluri într-un singur joc în acest sezon. În urma acestei reuşite, Mihai Bode a ajuns printre golgheterii Ligii 3, având 46 de goluri, în doar 9 partide, adică o medie de peste 5 goluri pe meci.

În urma acestui succes categoric, G 4 îşi păstrează avantajul de 9 puncte în faţa celor de la Fino Brutto Borla II şi cu 5 etape înainte de final, gruparea condusă de Sergiu Boloş este foarte aproape de câştigarea acestui sezon din Liga 3.


G 4 – AS Luceafărul                   22 – 2 (12 – 0)

Au marcat: Mihai Bode (‘1, 5, 6, 8, 13, 16, 18, 20, 27, 28, 33, 40, 43, 45, 46, 47, 48 şi 49), Lucian Galiş (‘2 şi 3) şi Sergiu Boloş (‘23 şi 43), respectiv Ionuţ Meseşan (‘35) şi Sami Norbert (‘39)

G 4: Sergiu Boloş – Mihai Bode, Cosmin Cuibuş, Bogdan Man, Vlad Fărcaş, Lucian Galiş şi Paul Pasconi. Delegat: Sergiu Boloş

AS Luceafărul: Sami Norbert, Sami Lorand, Ionuţ Meseşan, Andrei Joldeş, Bartuş Mark, Denes Levente şi Petru Mureşan. Delegat: Andrei Joldeş

2783 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA a III-a