Connect with us

ATLETISM

Paula Todoran şi Adrian Popuţea, în vizită la Şcoala din Agrij. GALERIE FOTO


Cei doi sportivi de performanţă ai judeţului Sălaj le-au vorbit elevilor din cadrul Şcolii Gimnazile Agrij despre importanţa practicării sportului, precum şi despre carierelor lor în atletism, respectiv box


Programul Campionii României în şcoală, liceu şi universitate a ajuns astăzi la cea de-a 13-a acţiune. Adus în Sălaj prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, programul implementat de Ministerul Tineretului şi Sportului îşi propune ca sportivi de performanţă să le aducă la cunoştiinţă elevilor importanţa practicării sportului şi ceea ce înseamnă o viaţă de sportiv profesionist.

Până în prezent, la celelalte 12 acţiuni desfăşurate la şcolile din judeţul nostru, alături de reprezentanţii DJST Sălaj au fost invitaţi multiplul campion mondial, european şi naţional la karate, Călin Marincaş, fostul arbitru FIFA, Ioan Onicaş, port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Beijing, Valeria Motogna, precum şi atleta Paula Todoran.

Multipla campioană naţională în Atletism a fost invitat DJST Sălaj şi la cea de-a 13 acţiune care a avut loc azi, 23 mai, la Şcoala Gimnazială din Agrij. Atleta nu a fost singură, iar alături de Paula Todoran a fost prezent la eveniment şi Adrian Popuţea, multiplu medaliat la Campionatele Naţionale de Box, de două ori medaliat cu bronz la Centura de Aur a României, precum şi la Campionatul European Studenţesc din Rusia (2009).

Cei doi sportivi reprezentativi ai judeţului Sălaj le-au vorbit celor peste 90 de elevi ai Şcolii din Agrij despre importanţa practicării sportului, precum şi despre ceea ce înseamnă performanţa adevărată.

Să spunem că la  finalul întâlnirii, Adrian Popuţea le-a pregătit o surpriză elevilor din Agrij. Astfel, pugilistul de la CSM Zalău i-a adus alături de el la întâlnire pe tinerii pugilişti Vlad Copceac şi Armand Aciu, ambii născuţi în 2003 şi legitimaţi la CSM Zalău.

Cei doi au participat recent la Campionatul Naţional şi Cupa României de Box şi le-au făcut o demonstraţie celor prezenţi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ATLETISM