Connect with us

Feminin

CSS Târgovişte şi Olimpia Cluj au realizat scorul etapei din Liga 1 Feminin. REZULTATELE COMPLETE


Gruparea din judeţul Dâmboviţa este la turaţie maximă înaintea duelului din semifinalele Cupei României şi a făcut instrucţie cu Heniu Prundu Bârgăului, în timp ce campioana României a trecut fără probleme de Fortuna Becicherecu Mic, ocupanta locului 8 în clasament


La finele săptămânii trecute a avut loc desfăşurarea etapei cu numărul 16 din cadrul Ligii 1 la fotbal feminin. Niciun egal nu a fost înregistrat în această rundă şi în cele patru meciuri disputate s-au înscris nu mai puţin de 31 de goluri, adică aproape 8 goluri / meci.

Cele mai spectaculoase rezultate au fost înregistrate la Târgovişte şi Becicherecu Mic. Clubul Sportiv Şcolar a primit vizita celor de la Heniu Prundu Bârgăului, meci care se aştepta a fi unul echilibrat, însă în teren, realitatea a fost alta. Astfel, Mihaela Merlan şi compania au pus stăpânire pe joc încă din start şi au dominat copios partida pe tot parcusul jocului. În cele din urmă, s-a terminat 11 – 1 pentru CSS Târgovişte, în timp ce pentru Heniu Prundu Bârgăului, o echipă cu pretenţii în acest retur, după investiţiile făcute în iarnă, este o nouă dezamăgire.

Tot cu 11 – 1 s-a impus şi Olimpia Cluj pe terenul celor de la Fortuna Becicherecu Mic. Campioana României nu a avut nici cea mai mică problemă în deplasarea de la timişorence, controlând jocul de la un capăt la celălalt.

În poate cel mai interesant duel al rundei, având în vedere poziţiile ocupate de cele două echipe, Vasas Femina Odorhei, echipa de pe locul 3, a câştigat fără probleme duelul cu CFR Timişoara, echipă care este în periculoc să-şi piardă locul secund după această înfrângere, având în vedere că Vasas s-a apropiat la doar un singur punct.

În ultimul meci al acestei etape, după două egaluri şi o înfrângere în ultimele trei meciuri, Universitatea Alexandria  a reuşit să obţină o nouă victorie, ultima fiind obţinută la “masa verde” cu ASA Târgu Mureş. Gruparea din judeţul Teleorman s-a impus la scor de neprezentare în faţa celor de la Asociaţia “Fotbal Club Fair-Play”.

CS Real Craiova a câştigat la “masa verde” duelul cu ASA Târgu Mureş.

Sursa foto: Giorgi Gyo


Rezultatele etapei a XVI-a:

CSS Târgovişte – Heniu Prundu Bârgăului 11 – 1

Fortuna Becicherecu Mic – Olimpia Cluj 1 – 11

Vasas Femina Odorhei – CFR Timişoara 4 – 0

ASA Târgu Mureş – CS Real Craiova 0 – 3

Universitatea Alexandria – Asociaţia “Fotbal Club Fair-Play” 3 – 0


 

641 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin