Connect with us

DIVERSE

“Punem miza pe juniori”

Primaria orasului a readus la viata Silvania Cehu Silvaniei, prin implicarea directa a primarului Andrei Varga, fost fotbalist si el. In scurt timp, au revenit acasa aproape toti cehanii, care se raspandisera pe la diverse echipe din judet sau din afara lui. Nu s-a urmarit doar crearea unei echipe competitive, formata din jucatori localnici, ci si crearea unor conditii bune pentru acest nivel. Astfel, si baza sportiva din localitate a intrat intr-un program mai lung de modernizare.

Reporter: Domnule primar, cum sprijina autoritatile locale echipa de fotbal?

Varga Andrei: Ne straduim sa avem o contributie cat mai semnificativa si eficienta. Astfel, alocam sumele necesare inscrierii in campionat, transportul, arbitraje, echipamente, dar si intretinerea gazonului.

Rep.: Va multumesc rezultatele de pana acum?

V.A. : Cu siguranta s-ar fi putut mai mult. In Cehu Silvaniei, echipa de fotbal e o traditie si nu puteam lasa orasul fara asa ceva. Rezultatele mai putin bune pot fi puse si pe seama lipsei de interes pentru sport a tinerilor, care au alte deprinderi, cum ar fi calculatorul sau barurile. In primul rand, ar trebui sa punem accentul pe cresterea copiilor, pentru ca in cativa ani echipa de seniori sa aiba continuitate. Tocmai de aceea, suntem interesati de infiintarea unor grupe de copii si, de ce nu, sa scoatem cativa jucatori de valoare.

Rep.: Ce v-ati propus pentru viitor?

V.A. : Sa sutinem echipa in continuare pentru ca Cehu Silvaniei sa nu ramana iarasi fara sport. Sigur, ne dorim si sa gasim alti oameni interesati de sustinerea formatiei, pentru a asigura conditii cat mai bune.

Rep.: Am inteles ca se doreste o modernizare a bazei sportive.

V.A. : Partea de deasupra vestiarelor a fost concesionata si transformata intr-o sala de forta. Intelegerea a fost ca ei sa renoveze si sa intretina spatiul aferent. In continuarea terenului mare avem de gand sa contruim un teren sintetic, de care va putea beneficia si echipa cand conditiile meteo nu vor permite antrenamentele pe gazon. Totul se va face in colaborare cu o societate non-profit, care se va implica in sportul din orasul nostru.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE