Connect with us

ALTE SPORTURI

Locul V pentru elevii din Dragu, pe ţară!

 Cosmin Ardelean – profesor educaţie fizică: “Pe viitor ne propunem să facem o echipă cât mai competitivă”

 

 La finele săptămânii trecute a avut loc finala la oină în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, competiţie desfăşurată la Novaci, judeţul Gorj. Spre bucuria noastră, Şcoala Generală Dragu s-a aflat printre cele opt echipe calificate în ultimul act. Chiar dacă deja era o performanţă, sălăjenii au luptat pentru a ocupa un loc cât mai bun. “Am reuşit o clasare onorabilă din punctul meu de vedere ţinând cont de baza de selecţie din şcoală (având un număr redus de elevi) şi de lipsa de experienţă (neavând prea multe jocuri oficiale) a copiilor. Fiind mult prea timoraţi în primele meciuri deoarece întreg lotul a fost la prima finală naţională, a dus la multe greşeli individuale nepermise şi nefondate”, ne-a mărturisit profesorul de educaţie fizică Cosmin Ardelean.

Oricum, clasarea pe locul V este un rezultat foarte bun şi cu siguranţă anul viitor se va dori depăşirea performanţei, mai mult de atât că Dragul are şi o tradiţie la oină. “Pe viitor ne propunem să facem o echipă cât mai competitivă la nivelul şcolii ţinând cont că doar trei elevi din cei 14 care au făcut deplasarea vor absolvi anul acesta clasa a VIII-a”, a încheiat Cosmin Ardelean.
             

 

Rezulatele obţinute de Şcoala Dragu:
Şcoala Gen. Gherăeşti – Şcoala Gen. Dragu 14 – 1
Şcoala Dragu – Şcoala Gen. Ulmu 4 – 7
Şcoala Grigore Moisil Năvodari – Şcoala  Dragu 4 – 6
Şcoala  Lazăr Tâmpa Almaş – Şcoala  Dragu 4 – 4
Şcoala Dragu – Şcoala Nicolae Bălcescu Drăgăşani 2 – 4
Şcoala Dragu – Şcoala Matei Basarab Turnu Roşu 10 – 17 

 

Lotul echipei: Ionuţ Copaciu, Cosmin Gog, Ionuţ Gog (cpt.), Emanuel Bodaciu, Beniamin Cristea, Daniel Varga, Florin Barro, Ionuţ Ciuciu, Marcel Duţu Lăcătuş, Simon Zoltan, Darius Tivadar, Adrian Boca şi Alin Rusu. Antrenor: Cosmin Ardelean 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ALTE SPORTURI