Connect with us

HANDBAL

Cristian Gaţu: “Mi-a plăcut mult Crina Ailincăi, o jucătoare care este pentru viitor şi va creşte în valoare”

 Oficialul federaţiei a rămas surprins plăcut de jocul prestat de Crina Ailincăi, despre care Gaţu afirmă faptul că va fi o jucătoare de bază în viitorul apropiat. “Mi-a plăcut mult Crina Ailincăi, jucătoare care este pentru viitor şi va creşte în valoare. Tadici o are în vizor să o pregătească pe viitor şi a depistat-o după înălţime. Din păcate, aceasta este aria de selecţie care se poate face acum.  Jucătoarele care au ieşit în evidenţă în meciul din finală au fost cele care au dus greul şi în campionat pentru că şi locul ocupat în clasament este unul meritoriu şi care demonstrează că, cu o echipă tânără combinată cu maturitatea şi experienţa unei Beşe sau chiar Szucs, care în finală puţin m-a dezamăgit, Tadici a reuşit să facă o echipă competitivă şi lucrul acesta este foarte important”, a adăugat Cristian Gaţu.

 

În momentul de faţă, echipa naţională a României se bazează pe două jucătoare de la HC Zalău, este vorba de Nichita şi Ciuciulete, dar preşedintele Federaţiei este convins că, gruparea de la poalele Meseşului va da mai multe jucătoare echipei naţionale. “Pentru viitor, în mod cert HC Zalău va da mai multe jucătoare echipei naţionale, dar pentru prezent sunt două jucătoare care vor face parte din lotul României pentru turneul preolimpic.Mirela Nichita, care a confirmat şi în finală şi pivotul Georgiana Ciuciulete, care este o jucătoare de valoare, dar mai sunt câteva”, a încheiat Cristian Gaţu

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. alin

  17 May 2012 at 9:58

  bai dar esti dus cu capu! Gatule ce stii tu de handbal,ce jucatoare ai crescut? Ailincai e buna la rugby,handbalul e prea departe pt ea!

 2. io

  21 May 2012 at 9:58

  esti chiar prost bai Gatule,n-ai avut ochelarii la tine?

 3. argus

  21 May 2012 at 18:10

  Ce meci ai vazut domnele Gatu??Ailincai e o caricatura de sportiva….port ilegal de tenisi,parca e un elefant intr-un magazin de portelan si mai are si doua….maini stangi

 4. cerbu mihaita

  3 June 2012 at 19:35

  bai mucosilor,voi stiti cine e domnul Gatu?Stergeti va nasul mucosilor si apoi vorbiti de domnul Gatu.Iar comentariul lui despre Ailincai este a unui specialist.Voi ce sunteti?Faceti mai intai sport si dupa aia vorbiti.Iar domnul Tadici stie pe cine sa aduca in echipa,are ochi de antrenor,nu de carcotas ca voi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL